dryaye_abii مدیر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 646 عنوان میشه بیاید🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 18 پست بچه ها من خودم یکی از شهرستان های کرجم رلم ورامین تهرانه و دانشگاهمون یکیه بنطرتون بعد ها مشکلی ایجاد میکنه دیروز | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farzooone عضویت: 1404/06/03 تعداد پست: 381 ن مالی اوکییم فقط مثلا فردا نگن چرا از اونجاس پسره و مسخرم کنن ک اینقدر دوره فک و فامیل میگم تا حالا ندیدم کسی همچین چیزی بگه ولی در کل بیخیال مردم در دهنشون همیشه بازه اگر هم بگن بعد از چند ماه بیخیال میشن خودشون
dryaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 646 تا حالا ندیدم کسی همچین چیزی بگه ولی در کل بیخیال مردم در دهنشون همیشه بازه اگر هم بگن بعد از چند ما ... مرسی از راهنماییتون🥲💞
farhaad1 عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 229 از لحاظ منطقه ای دیگ خب درخت که نیستین میتونین حرکت کنین به هم برسین😄
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 7417 فردا فک و فامیل منو مسخره نمیکنن؟ بعد ازدواج باید برم ورامین من؟ نه بابا چرا مسخره کنن؟اره دیگه فکر میکنم باید بری شهر پسره زندگی کنیالبته میتونی بگی نریم شهرستان بریم خود تهران تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️