2777
2789
عنوان

دُر دُردونه🐣❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 80 پست
من واقعا تمایلی به این سایت ندارم چندین ماهه مانه تاپیکی زدیم نه هیچی فقط پیوی صحبت میکنیم همین هم ف ...

چی بگم. اینجا انگشت روی یکی بذارن ولش نمیکنن و بی دلیل عقده پراکنی میکنن. با این کارا هم مثل اینکه عقده هاشون خالی نمیشه و بازم ادامه میدن

عزیزم کسی هم نمیدونست اون کاربر شمایی ، به جز چند نفر که من چون چرچیل رو میشناختم گفتم بذار بهش بگم و اجازه ندم الکی کسی بخواد حرفی بسازه

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

بمونید برای هم🤍من واقعا ازت معذرت میخوام و متاسفم که اسمتو آوردم عزیزم

شما دوست سارا هستین برای منم قابل احترامی

نه عزیزم ایرادی نداره

اینجا اینقدر این کار با ما کردن عادت داریم

به خاک سیاه بشینی خیر از زندگیت و از جوونیت نبینی نامردپست فطرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قبلم 💗بلاخره رخ نماییدی😂😘بیخیالشون دیگه بی ارزش شدن فیک های بیشعور و اونایی ک باید بشناسنمون ...

لطف داری به من . من واقعا نمیخواستم بینمون خراب بشه برای همین هم گفتم بهتره قبل اینکه یکی یک کلاغ چهل کلاغش کنه خودم به چرچیل بگم. که خوب کردمم گفتم چون الان میبینم قضیه اون چه که فکر میکردم اصلا نیست

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

شما دوست سارا هستین برای منم قابل احترامی نه عزیزم ایرادی نداره اینجا اینقدر این کار با ما کردن عادت ...

محبت داری به من.

چون بی دلیل اسمتو آوردم موظف بودم ازت معذرت خواهی کنم

امیدوارمم ازم ناراحت نباشی♥️

محبت داری به من.چون بی دلیل اسمتو آوردم موظف بودم ازت معذرت خواهی کنمامیدوارمم ازم ناراحت نباشی♥️

نه عزیزم ایرادی نداره

من زیاد سایت نمیام گاهی میام پیام میذارم برای دوستام تا منتظر بمونم بیان شاید یه پیامی یه تاپیکی بخونم همین

لطف داری به من . من واقعا نمیخواستم بینمون خراب بشه برای همین هم گفتم بهتره قبل اینکه یکی یک کلاغ چه ...

شما رو من وقتی داشتن برای پرپین جان حرف میزدن شناختم که چقدر انسان هستید

و اینقدر برام محترم هستید که اگه هر کی بگه مهشید فلان چیز رو گفت باور نکنم

اینجا پر از آدم سمی هستش که آمدن عقده ها و کمبود های زندگیشون رو با آزار دیگران پر کنن

برای همین بهتره آدم زود باور نکنه هر چیزی رو 💗

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

نه عزیزم ایرادی نداره من زیاد سایت نمیام گاهی میام پیام میذارم برای دوستام تا منتظر بمونم بیان شاید ...

♥️♥️

ان شالله که اون گروه بیمارم دست از این کاراشون بردارن

♥️♥️ان شالله که اون گروه بیمارم دست از این کاراشون بردارن

ان شاالله که شفا پیدا کنن

روح و روان منو که خسته کردن

از یه جایی به بعد نه تاپیکی زدم نه کامنتی گذاشتم نه حرفی زدم

فقط واگذارشون کردم به خدا و فقط با دوستام پیوی صحبت میکنم ...

شما رو من وقتی داشتن برای پرپین جان حرف میزدن شناختم که چقدر انسان هستید و اینقدر برام محترم هستید ک ...

من واقعا اونقدر برام عزیز و محترمی که هیچوقتی اجازه نمیدم حرف بیهوده و بی دلیلی بخواد بینمون رو خراب کنه.♥️♥️

دقیقا گل گفتی ، چون از این کاربری یای فیک و عقده پراکنی اون کاربرای بیمار خبر نداشتم و یکمی با جو سایت ناآشنا بودم باعث شده بود قضاوت کنم که خوشبختانه مسئله حل شد

من واقعا اونقدر برام عزیز و محترمی که هیچوقتی اجازه نمیدم حرف بیهوده و بی دلیلی بخواد بینمون رو خراب ...

عزیزی💗

لطف داری بهم قلبم💕💕💕

من بیشتر از این مزاحم نمیشم

مواظب خودت باش 💖

فعلا🤚💌

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

ان شاالله که شفا پیدا کنن روح و روان منو که خسته کردن از یه جایی به بعد نه تاپیکی زدم نه کامنتی گذاش ...

من واقعا ناراحت شدم میبینم به اسم شما دارن این کارا رو میکنن

کاش نی نی یار آی پی اینا رو چک میکرد اجازه این کارا رو بهشون نمیداد

عزیزی💗لطف داری بهم قلبم💕💕💕من بیشتر از این مزاحم نمیشم مواظب خودت باش 💖فعلا🤚💌

قربونت برم🫂💋

فعلا عزیزدلم🤍

من واقعا ناراحت شدم میبینم به اسم شما دارن این کارا رو میکننکاش نی نی یار آی پی اینا رو چک میکرد اجا ...

ای کاش بشه و این کار بکنن

البته مشخص که آشنا هستن

ای کاش بشه و این کار بکنن البته مشخص که آشنا هستن

آره واقعا کاش

خیلییی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات

مواظب خودت باش گل دختر♥️