مسحور98 مدیر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 عنوان عیدی همسر | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 41 پست سلام بچه هاااا🫂❤همسرانتپن برای خرید عید چقدر بهتون پول میدن؟ 🥲احساس میکنم اگه امسال بیست تومنم بهم بده (که نمیده) بازم نمیرسه به چیزایی که دلمون میخواددوتا کرم میشه ده تومن لباس که بماند.... 🥺هعی😪تازه دلم میخاد چند تا تیکه وسایل خونه هم بخرم با دوتا گل... 🫂❤ آدمها جا میمانن در : راه آهن..در فرود گاه..درخیابان..ودر خاطرات.. دیروز | 19:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برنج_خانوم عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2084 اول اینکه مثاله بعد همسر وظیفشه انجام بده حتما شوهرش داره ک کرم پنج تومنی میخره شما نمیخاد کاسه داغ ... حرف نزن باباشوهرش داشته باشه نمیاد اینجا بگه پول نمیده
نپصش عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2670 حرف نزن باباشوهرش داشته باشه نمیاد اینجا بگه پول نمیده شخصیتت اندازه شپشه🤣🤣🤣نوشته بیست تومن ت ک حقوقت ۱۵ تومنه درکی نداری از این حرفا 🤣🤣🤣🤣هرچی گدا گدول حسوده شدن ادم
مسحور98 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 تو طول سال چرا خرید نمیکنید ک الان با۲۰ تومنم نتونید جمع کنید من در طول سال خداروشکر همه چی میخرم. ولی نزدیک عید هم دلم می خواد.! آدمها جا میمانن در : راه آهن..در فرود گاه..درخیابان..ودر خاطرات..
مسحور98 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 کرم پنج میلیونی میخری که بهت پول نمیده دیگه😂😬 😪مهم ترین سرمایه ادم پوستشه هرچیزیو نمیشه زد به پوست آدمها جا میمانن در : راه آهن..در فرود گاه..درخیابان..ودر خاطرات..
مسحور98 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 کرم چی میخری؟!که دونه ای 5 تومنه؟به خاطر همینه بهت نمیده!!! دلیل این که بهم نمیده اینه که مخارج رفته بالا حقوق ها تغییر نکرده. به اون جدیتی هم که شما گفتی نیست هرچی بخام برام میخره دلم نمیاد فشار بیارم. آدمها جا میمانن در : راه آهن..در فرود گاه..درخیابان..ودر خاطرات..
مسحور98 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 مقصرهمسرتون نیست اصلا مگه من گفتم کی مقصره😊 آدمها جا میمانن در : راه آهن..در فرود گاه..درخیابان..ودر خاطرات..
برنج_خانوم عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2084 شخصیتت اندازه شپشه🤣🤣🤣نوشته بیست تومن ت ک حقوقت ۱۵ تومنه درکی نداری از این حرفا 🤣🤣🤣🤣هرچی گدا گ ... زر نزن حقوق کدومهشوهر من که ماهی ۲۰۰ درآمدشه نمیرم ۵ بدم به کرم۲۰ تومن اصلا عددی نیست برای منی که مااااهی ۲۵ تو حسابمه اوسکل بدبخت
جوجه_طلایی_بلا عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3845 دلیل این که بهم نمیده اینه که مخارج رفته بالا حقوق ها تغییر نکرده. به اون جدیتی هم که شما گفتی نیست ... خب دیگه قربون آدم چیز فهم تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol
مسحور98 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 مگه هنوز عید برای خودتون خرید میکنید چه جالب ما فقط برای بچه ها میخریم بسلامتی ما هنوز قصد اوردن بچه نداریم 😊❤ آدمها جا میمانن در : راه آهن..در فرود گاه..درخیابان..ودر خاطرات..
جوجه_طلایی_بلا عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3845 زر نزن حقوق کدومهشوهر من که ماهی ۲۰۰ درآمدشه نمیرم ۵ بدم به کرم۲۰ تومن اصلا عددی نیست برای منی که ما ... عجججججب.ماهی 25 تو حسابته؟ آفرین.خیلی زیاده خسته نشه حسابت از این حجم زیاد از پول!!! تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol
نپصش عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2670 زر نزن حقوق کدومهشوهر من که ماهی ۲۰۰ درآمدشه نمیرم ۵ بدم به کرم۲۰ تومن اصلا عددی نیست برای منی که ما ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اره بابا تو نگوزی کی بگوزه🤣🤣🤣🤣🤣🤣
مسحور98 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 من ک مجردم خودم ۱۰ تومن کنار گذاشتم بابامم۲۵ تومن میده مامانمم ۵ تومن ۲ تا مانتو خریدم ۳ تا شلوار و ... انشالله به دلخوش استفاده کنی آدمها جا میمانن در : راه آهن..در فرود گاه..درخیابان..ودر خاطرات..
sfhosini عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1093 مگه من گفتم کی مقصره😊 نه آبجی درکل گفتم یه وقت خدای نکرده بهش سخت نگیرین مقصرروزگارنه اون
برنج_خانوم عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2084 😪مهم ترین سرمایه ادم پوستشه هرچیزیو نمیشه زد به پوست فکر کردی کرم ۵ تومنی باعث میشه پوستت خوب بمونهباورت نمیشه من فقط ضدآفتاب میزنمبدون ماسک صورت و رسیدگیبخدا پوستم مثل برفه و صافاز من بهت نصیحتهرچی کمتر به پوستت دست بزنی بهترهمثل همون قدیمی ها که لپ گلی بودن با سفیدآب😻
برنج_خانوم عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2084 عجججججب.ماهی 25 تو حسابته؟ آفرین.خیلی زیاده خسته نشه حسابت از این حجم زیاد از پول!!! خرج خونه که نمیدمفقط خرجی خودمهاگه کمه به بزرگی خودت ببخش خانوم پولدار🤣🤣🤣