2789

استارتر مشکلت چیه؟

چه ربطی به شاه بودنمون داره؟

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

اینا خودت نیستی؟

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی از درک و توجهتونواقعا نمیدونم چرا بعضیا انقدر مشکل دارن...

چمیدونم بخدا

همیشه این سایت همینجور بوده

خواهش میکنم عزیزم

خیلی از کاربرا بودن که دوستانه و دورهمی داشتن

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

اینا خودت نیستی؟

من اصن اینو نمیشناسم...

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

من نمیگم مشکل دارمولی هرجا میرم هستینمهمونی های بی خود میزارینبس کنین

وااااا به شما چه ربطی داره اصن؟

عقده ای بدبخت

من اصن اینو نمیشناسم...

اها

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

چمیدونم بخدا همیشه این سایت همینجور بوده خواهش میکنم عزیزمخیلی از کاربرا بودن که دوستانه و دورهمی دا ...

چی بگم والا

نمیدونم مشکلشون با ما چیه...

والا انقدر شماره ندارم بزارم

اعصای سایتن ، اکثرا زیر ۱۸ سالن

هر دوره ای یه سری اکیپ معروف تشکیل میشن تو سایت

چرا فحش میدیمن میگم سایت جای اموزشه نه اینکه زرت زرت مهمونی الکی بزنی

واااا فحش ندادم که

نکه خودتون سایت رو جای آموزش میدونین🙄🙄🙄🙄

چرا فحش میدیمن میگم سایت جای اموزشه نه اینکه زرت زرت مهمونی الکی بزنی

ببینید

هر کاربر سهمیه تاپیک خودش و اختیار موضوع تاپیک خودشو داره

ما نهایتا وارد نمیشیم که کار درست هم همینه

اینکه بخوان با هم چند کاربر صحبت کنن به ما واقعا مربوط نمیشه

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

ببینیدهر کاربر سهمیه تاپیک خودش و اختیار موضوع تاپیک خودشو داره ما نهایتا وارد نمیشیم که کار درست هم ...

عزیزممم شما چقدر با درک هستین🥺

مرسی از حمایتتون 🥺🌹

واقعا حرفتون حقه و درست میگید

اگه دوست ندارن رد شن دیگه چرا تگ میکنن گزارش میزنن