2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره عزیزم سال بعد همراه کوچولو خونه تکونی میکنی امسال کاری نکن

نمیتونم پاشم یه لیوان آب بردارم در این حد داغونه حالم

خدا کنه فقط خوب بشم خونه تکونی پیشکش

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی خیلی خسته شدم

خسته نباشی.

من خواهرم این موقعا کارگر میگیره میاد حتی ظرف ها کوله باری جمع میشوره یا میاره شامپوفرش بکشن. زیاد به خودش زحمت نمیده تازه خونه بازسازی کردن کارگر زن گرفت کف خونه تمیز کردمیگه ثوابم هست پولی به فقیر میرسه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

نمیتونم پاشم یه لیوان آب بردارم در این حد داغونه حالم خدا کنه فقط خوب بشم خونه تکونی پیشکش

از من به تو نصیحت کاری نکن

واجب نیست

این خودش یه خاطره ست

همه هم الان وضعیتت رو میدونن

من خودم لحظه سال تحویل گاز رو داشتم میسابیدم

بله مادر بنده هم مسئولیت آشپزخونه رو داده بود به من داشتم کابینتارو تمیز میکردم 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خسته نباشی.من خواهرم این موقعا کارگر میگیره میاد حتی ظرف ها کوله باری جمع میشوره یا میاره شامپوفرش ب ...

آفرین به شوهرش که هواشو داره شوهر من اجازه نمیده کارگر بگیرم که پول خرج نکنه.خونه من بزرگه سالنم ۴ تا فرش ۱۲متری میخورهآشپزخونه هم یه فرش ۱۲ متری وسطش میخوره .سه تا اتاق خواب داخلشون کمد دیواری بزرگ .بعد سرویش بهداشتی و حمام و تراس اینا همه رو تنها تمیز کردم پتو ها هم هنوز نشستم خیلی اذیت میشم هر سال

به هیجانش می ارزههمه اون لحظه به خودشون میرسنما به خونه

تورو خدا ولم کن من دلم میخاد به خانم چسی چسی باشم و همش به خودم برسم نه اینکه به دستمال ببندم به سرم یکی به کمرم و اون زمان بیفتم دنبال تمیز کردم زیر و روی کابینت😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آفرین به شوهرش که هواشو داره شوهر من اجازه نمیده کارگر بگیرم که پول خرج نکنه.خونه من بزرگه سالنم ۴ ت ...

برای پتو ها

دستگاه پتوشوربگیر

فرش ها هم بده قالیشویی

از الان برای هر جا به روز وقت بزاری تمومه

تورو خدا ولم کن من دلم میخاد به خانم چسی چسی باشم و همش به خودم برسم نه اینکه به دستمال ببندم به سرم ...

🤣🤣🤣🤣🤣 منم ولت کنم مادرت ولت نمیکنه

شرط میبندم از الان هم برای اون موقع نگه داشته

🤣🤣🤣🤣🤣 منم ولت کنم مادرت ولت نمیکنه شرط میبندم از الان هم برای اون موقع نگه داشته

دقیقا اصلا به خودش نمیگیره که خونه تکونی نیازه هرچی هم میگم میگه تو دانشگاهی خواهرت مدرسه

حالا مامان بزرگم هم امسال منو رزرو کرده لوستراشو تمیز کنم و بشورم چون خودش سرگیجه داره نمیتونه بره بالای چهارپایه منتظرن 15 اسفند ازمونام تموم بشه شروع کنم به کوزت بازی😂