2777
2789
کیوسویچ نیست اون واسه تتو و لکه هستشمطمعن نیستم اسمشو. مونالیزاست فک کنماین حالات ی سوختگی های ریز ...

آهان مونالیزا.... نشنیده بودم

مثل کربوکسی تراپیه؟ یعنی یه لایه ماده یک سیاه میمالم بعد لیزر میزنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان مونالیزا.... نشنیده بودممثل کربوکسی تراپیه؟ یعنی یه لایه ماده یک سیاه میمالم بعد لیزر میزنن؟

نه بی حسی میزنه و بعد ی لایه پوست رو میسوزونه و کاری میکنه پوست خودش روشن تر شه و ترمیم شه ک جز سفسد سازی گفت جوانسازی هم انجام میده و پوست رو نرم تر میکنه

واسه بیکینی هم برای اینکه تاثیرش بیشتر شه واسه من کربوکسی هم تزریق کرد اون ناحیه. مثل کربوکسی صورت . انگار ی گاز تزریق میکنه زیر پوست.

روش های دیگه هم هست ولی ب نظرم این منطقی تر میاد و همینو میخوام کامل انجام بدم امید وارم نتیجه هم بگیرم

...

من خودم سبزم این لیزر هم اینجور نیست ک پوست رو سفید کنه و نافرم بشه متناسب با رنگ خود پوستت دوباره بازسازی میکنه

البته ی روش دیگه هم هست قرص گلوتاتین واسه لک میگن خیلی خوبه ولی من نه از عوارضش خبر دارم ن مصرف کردم.یکی از دوستای خواهرم خیلی پوستش تیره بود اون مصرف کرد خیلی رو اون جواب داد

ببین زنیکه

نمیدونم چند سالته و چقدر عقل تو کلته

ولی یکم اون مغزت راه بنداز 😐

آدم میتونه عزادار و ناراحت باشه ولی همچنان به زندگی خودش ادامه بده

اگه درک این موضوع برات سخته من دیگه حرفی ندارم برو توی جهالت خودت سفر کن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
ببین زنیکه نمیدونم چند سالته و چقدر عقل تو کلتهولی یکم اون مغزت راه بنداز 😐آدم میتونه عزادار و نارا ...

احمق بیشعور مگه گفتم نمیشه زندگی کرد؟ گفتم دلخوش نیستیم برای نوروز! یه عالمه هموطن عزادار داریم گرونی بیداد میکنه چه نوروزی چه عیدی؟ تو مثل کبک سرتو بکن تو ماتحتت هیچی رو نبین و عین کورها و بیخیال ها ادامه بده

وقتی کسی این ناراحتی جمعی رو حس نکنه آدم نیست

من اشتباه میکنم میام اینجا با بی دلهایی امثال تو بحث میکنم

و خیلی بیشعوری که بحثو میاری تو یه تاپیک دیگه! بیشعور خالص

تو باشعوری کافیه اون تاپیک قفل کرد چون ریپ زده بودی جوابت دادم

مگه من گفتم خوشحالیم و میریم تو خیابون پایکوبی؟

فکنم ورودی مغزت خاموش کردی اونی که سرش تو ماتحتش تویی

زبون نفهم میگم عزاداریمممممم ولی صرفااا داریم با جریان زندگی پیش میریم

اگه میفهمی دارم چی میگم پس نباید تو اون تاپیک میپریدی بهم

ولی نمیفهمیییی

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....