2777
2789
عنوان

طلا یا خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 43 پست
درآمد داره ماشینولی خونه ریسکه بفروشیم

خب دیگه قرار هست تصمیم بگیرید

اگر قرار باشه بفروشید نظرم چیزی که کامنت بالا گفتم هست

ولاغیر که ریسک بزرگی هست

چون خرج ماشین مخصوصا باری زیاد هست

قطعات گرون

خستگی جاده

خطرات جاده

دست شریک هم بدید اون سوددهی مد نظر را نداره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم برعکسهمیگ ماشین سنگین

ماشین سنگین اگر ابزار کارشه و میتونه دوباره با درآمدش جبران کنه خب کار در اولویته.منم سه سال پیش خونه و طلا فروختم برای کار پشیمون نیستم

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ماشین سنگین اگر ابزار کارشه و میتونه دوباره با درآمدش جبران کنه خب کار در اولویته.منم سه سال پیش خون ...

نه برای کارش نیس

میخاد تازه بره تو کارش

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس 

چی بگم بخداااا

بعدد گلم خونه شهر اخه کی میفروشه واقعا چون ملک بالا داره میره و وقتی ملک بالا بره بهو 1 میلیارد رو خونه میاد مثلا بعذ مگه میتونی بخری تازه اگر خونه ای باشهه ک استفاده نمکنی میتونی اجاره بدی

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

مرسیضرر نیست بنظرت؟میترسم بعد عید گرون شه خونه

هر احتمالی وجود داره پیش بیاد

ولی شما وقتی خونه رو تبدیل ب ماشین میکنی کار کنه

دیگه نباید چیزیو پیگیری کنی

ولی مطمئن باش هر چقدرم گرون بشه بازم میتونید خونه رو بخرید

ولی بازم خوب فکر کن و از چند تا ادم تو کار ملک و خرید و فروش ماشینن مشورت کن و بعد تصمیم بگیر...

ما هم یه خونه داشتیم با طلا ، همسرم فروخت و ماشین سنگین خرید و هیچوقتم پشیمون نشدیم شکر خدا

چون در امدمون بیشتر شد

هم خونه رو خریدیم

هم داره طلاهامو ک فروختم میخره.

پسرم ، تو بهترین هدیه بهشتی از جانب خدایی😍😘

هر احتمالی وجود داره پیش بیادولی شما وقتی خونه رو تبدیل ب ماشین میکنی کار کنه دیگه نباید چیزیو پیگیر ...

چه ماشینی؟

اگ اوکی بودی بگو

بعدد گلم خونه شهر اخه کی میفروشه واقعا چون ملک بالا داره میره و وقتی ملک بالا بره بهو 1 میلیارد رو خ ...

دقیقا

این میخاد کامیونت جک بخره

میخواد باهاش کار کنه دیگه؟؟؟؟

و این ک مطمئنه از کار کردن و در امدش؟

پدر شوهرمم اولش کامیونت داشت چند سال و تو معدن سنگ اهن کار میکرد باهاش

میخواد باهاش کار کنه دیگه؟؟؟؟و این ک مطمئنه از کار کردن و در امدش؟پدر شوهرمم اولش کامیونت داشت چند س ...

اوکی بود حقوقش؟؟؟؟

اره شوهرم میخاد باهاش کار کنه دوستشم تو کارشه و میگ درآمدش بالای 100 هست

اوکی بود حقوقش؟؟؟؟ اره شوهرم میخاد باهاش کار کنه دوستشم تو کارشه و میگ درآمدش بالای 100 هست

اره عزیزم خوبه خداروشکر

انشالله بسلامتی بخرین قشنگم

باعث خیر و برکت بشه براتون😘