2777
2789
عنوان

دختر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم هستم. نمیدونم چرا باور نمیکنین

اخه همه دنبال این هستن بچه هاشون خوش باشن، زندگی خوب تجربه کنن، جوونی کنن

من پدربزرگم همش بهم میگه تا میتونی خوش بگذرون

چون وقتی پیر بشی همون دوران جوونی میشه دل گرمی روزهای پیری

نمیدونم چرا نمیتونم این حرفارو باور کنم، مگه الانم هستن همچین پدر و مادرایی؟؟

چرا باور نکنی عزیزم منم دقیقا مشابه همین هستم با این اوصاف ک ب زورم شوهرم دادن تو سن ۱۵ الان با ۳۱ سال قشنگ با پوست و استخونم درک کردم

شاغلین که عزیزم یکم صبر کن ان شالله ازدواج خوبی میکنی و به میل خودت زندگی میکنی.

ازدواج نمیخوام میخوام برم ۳۰ سال عقده سرکوب شدن توسط یک پدر و مادر زورگو رو خالی کنم. میخونم خوش بگذرونم.. برم خونه شوهر دوباره به شوهر عنتر بیاد بالا سرم کنترلم کنه به بچه هم بزرگ کنم. نمیخوام میخوام فقط جوونی کنم خوش بگذروم

خدا وکیلی الان راضی هستی از زندگیت؟

نمیدونم ولی سرکشیم باعث شد تا دلت بخواد تو حرفه های مختلف برم کار یاد بگیرم

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 علاقمند به علاقمند نشدن🗿🍫

ازدواج نمیخوام میخوام برم ۳۰ سال عقده سرکوب شدن توسط یک پدر و مادر زورگو رو خالی کنم. میخونم خوش بگذ ...

متاسفم که آنقدر تحت فشار بودی که فکر میکنی خوش گذرانی میتونه تامینت کنه عزیزم .

ان شالله بهترینها نصیبت بشه و غرق خوشحالی و خوشبختی بشی

فعلا کاری نکن تعصبشون رو تحریک کنی برای خودت قایمکی هرکاری دلت میخواد بکن ولی جلوی اونا سر به زیر نش ...

قایمکی چه گهی بخورم وقتی خودش و مامان عنترم ۲۴ ساعت تو خونه زیر نظرم دارن. فقط ۱ ساعت عصر میرم بیرون اونم به زور ۱۰ سال دعوا کردم برای این یک ساعت عصر

من موندم قایمکی چه گهی میشه خورد

قبول دارم تا حدی سرکشی خوبه البته اگه بچه عاقل هم باشه که عالی میشه.

اره دیگه من حتی وقتی وارد رابطه شدم گذاشتم بر پایه مظلوم نمایی و اطلاع به خانواده ولی از سرکشیم برای کار و زندگی خودم و اینده ام استفاده کردم کلا سلیطه هم هستم🗿🍫🎀

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 علاقمند به علاقمند نشدن🗿🍫

چرا باور نکنی عزیزم منم دقیقا مشابه همین هستم با این اوصاف ک ب زورم شوهرم دادن تو سن ۱۵ الان با ۳۱ س ...

عزیزم خیلی سخت بهت گذشته

منم زود ازدواج کردم ولی به خواست خودم

اما حامی داشتم

روزی که ازدواج کردم مادربزرگم گفت هرلحظه احساس کردی پشیمون شدی در این خونه به روت بازه

قایمکی چه گهی بخورم وقتی خودش و مامان عنترم ۲۴ ساعت تو خونه زیر نظرم دارن. فقط ۱ ساعت عصر میرم بیرون ...

ینی چی تا ارشد درس خوندی نتونستی بهانه بیاری کلاس دارم بپیچونی با دوستات بیرون بری.راه زیاد بود بنظرم

اخه همه دنبال این هستن بچه هاشون خوش باشن، زندگی خوب تجربه کنن، جوونی کنن من پدربزرگم همش بهم میگه ت ...

نه همه اینجور نیستن والا از رو خودتون حرف در نیارین

تو آمریکا به مادر و پدری دخترسون رو ۲۰ سال زندونی کردن

قایمکی چه گهی بخورم وقتی خودش و مامان عنترم ۲۴ ساعت تو خونه زیر نظرم دارن. فقط ۱ ساعت عصر میرم بیرون ...

خب از یک جایی شروع کن برو یه کلاسی ثبت نام کن به چیزی که آرومت کنه یعنی حتی اجازه باشگاه رفتن هم نداری با سی سال سن