2777
2789
والا گوشت کیلویی 55 تومن 😩😩😩

من ٣روز پيش خريدم ٥٨😓كدوم شهري؟!

فك كنم از كم تجربگيه كه انقد درگير اين عشق و عاشقي مسخره ان 😞اون عشق با عشق بعد از ازدواج كلي فرقشه😑

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برنج کیلویی خداااااد تومن 😕😕 هردفه میریم فروشگاه هیچی ام نمیخریما .‌۲۰۰ .۳۰۰ تومن میدیم میایم بیرو ...

بخدا ما هم همینجور

اون هفته رفتم خرید, کلی پول از دستم رفته اچمدیم خونه میگم خدایا یعنی همین چند تا قلم اینقدر پولش شده

2 تومن ب کجا میرسه با این قیمتها با کلی قرض و قسط و بدهی😕😕

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
😂😂يه بار ؟!بيشتر از ١٠بار با قرص خودكشي كردم هيچ مرگم نشده😁😁😁همين رگم ميگن حداقل بايد ٩ساعت خون ...

خخخخخخخ پ تو استعداد بالایی داری در خودکشی .ببین قرص برنج میگن خیلی تاثیر داره . اونو بخور سر تیر راحت میشی . والا این قرصا ک من خوردم تا سه روز فقط خواب بودم همین ‌😂

خیلی درد کشید مرد ننش و بابای عوضیش گریع میکردن ننه خودشو میزد

خب چرا سوزونده خودشو؟!تو حموم رگشو ميزد چه دلي داشته خدا رحمتش كنه😔😔

من ٣روز پيش خريدم ٥٨😓كدوم شهري؟! فك كنم از كم تجربگيه كه انقد درگير اين عشق و عاشقي مسخره ان 😞اون ...

من رشتم

چمیدونم والا ب مجردها ک میگیم قبول نمیکنن انقدر میرن میرن تا سرشون بخوره ب سنگ 

عشق و عاشقی کیلویی چند

بخدا ما هم همینجور اون هفته رفتم خرید, کلی پول از دستم رفته اچمدیم خونه میگم خدایا یعنی همین چند تا ...

واقعا دیگه مام نمیرسونیم .  چیزای گرون ک اصن دورش نمیریم . همین خرج خورد و خوراک روزانه خودش کلی میشه . 

واقعا دیگه مام نمیرسونیم .  چیزای گرون ک اصن دورش نمیریم . همین خرج خورد و خوراک روزانه خودش کل ...

خدا رحم کنه

پول دیگه برکت نداره

خخخخخخخ پ تو استعداد بالایی داری در خودکشی .ببین قرص برنج میگن خیلی تاثیر داره . اونو بخور سر تیر را ...

عوضش ميگن دردش وحشتناكه من دنبال مرگ بي دردو در ارامشم نميخوام قبل مرگ عربده بزنم از درد😁😁😁ميخوام قيافم و فيگورم اكي باشه🤪🤪🤪