2777
2789
حالا ازش راضی هستی

اره عزيزم 

شكر

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نميدونم چرا اعتقادمو به عشق از دست دادم و به نظرم چرنده  راستي چرا انقد راحت ميميرن اينا🤨🤨🤨 ...

بجون خودت یبار یه عالمه قرص خوردم سر همین عشق و عاشقیا ولی نمیدونم چرا نمردم 🙄🙄😣

حالا زن علی هم میشد سال دیگه از دست ننه علی خودشو میکشت

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نه بابا فكر ميكني😱 مرگ ترسناكه  جون عزيزه😑

گفتم ك 

من خيلي ريسك كردم و شديدا ازدواجم بد بود😂

ولي پاش ايستاديم جفتمون 

ماجراش خيلي مفصله 

ولي باور كن بين ازدواج اجباري و مرگ، مرگ رو انتخاب ميكردم 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
چن ساله ازدواج کردین ؟ 

سال چهارمه😁