2777
2789
عنوان

خیانت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۵۸ سالشه

یا خدااااا چند تا بچه این؟ مجردین؟ ثروتمنده بابات؟ اینو تا کلا همه تونو دیونه نکرده باید ازش جدا بشین طلاقمنه باید محدودتونو جدا کنید اونوقت هرچی مردم گفتن میگید ما جداییم ازش بهش فشار بیاریدبندازید تو فشارمادی تا با دل آسوده نره دنبال خوشیاش.

این بخوادم مامانم نمیزاره

مامان تون ک شما ها نمیتونه نزاره برین دادخواست نفقه تون بدین کلا یکساعت هم کار نداره

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
مامان تون ک شما ها نمیتونه نزاره برین دادخواست نفقه تون بدین کلا یکساعت هم کار نداره

خانم بخدا دلت خوشه

مامان من بجوری رفتار مبکنه با این مرد انگار تنها مرد روی کره خاکیه

درخواست نفقه بدم میوفتن به جونم

دوتاییم بابام ثروتمنده

همین دیگه ثروت داره یا باید ازش جدا شین یا بسوزینو بسازین میدونم سخته ولی مادر مهمتره شکرخدا مادرتون باناموسه اینم بالاخره یه روز از اون بالای نردبام میفته پایین .

نزدیک ۶۰ سالشه هنوز ادم نشده

راهکار زیاده ولی اصولیترینش برین دکتر به دکتر بگید داروهای بی ضرر کلا بی حسش کنه دیگه نره سراغ زن.

یا یهچیزی شنیدم بری پیش دعانویس مجرب یه دعا براش مینویسهمی بندتش کلا نمیتونه سراغ هیچ زنی بره

راهکار زیاده ولی اصولیترینش برین دکتر به دکتر بگید داروهای بی ضرر کلا بی حسش کنه دیگه نره سراغ زن.یا ...

والا من ادم درست حسابی تو این مسائل ندبدم تا الان

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 28 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز