gogoshi مدیر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1843 عنوان تتو خط چشم | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 19 پست امروز روز سوم تتو هستش.هرسه روز پماد زدم.شب باید برم حموم.حالا چندتا سوالپماد زدن رو ادامه بدم دیگه یا نه؟بعد از چنروز خط چشم خودشو نشون میده.راحت شب بشورم صورتمو؟ گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه... امروز | 15:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
talaaabanooo عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 793 ببین این خط چشمی که زدن میریزه چند روز دیگه جاش اون تتو باقی میمونه یه درجه نازکتر کمرنگ تر از الان میشه
onمونmo عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 761 مرسی گلم.چشم پس میزارم همین باشه مبارکت باشههه💋 کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
gogoshi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1843 ببین این خط چشمی که زدن میریزه چند روز دیگه جاش اون تتو باقی میمونه یه درجه نازکتر کمرنگ تر از الان ... چه بد،چه کنم پس؟ گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...
gogoshi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1843 مبارکت باشههه💋 فداتشم گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...
عالینا6868 عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 824 ممنونپس کلفتر نزنم.یا دمشو ادامه نده نه اگ بیشتربزنی فکرکنم بعداپشیمون بشیا چون نازکم نیست بنظرمن این حالتی ک داده کافیه بنظرم بیشترش نکنی بهتره