2777
2789
ممنون از راهنماییت گلم  از کجا بدونم چی بخورم چی نخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه یه سری غذاهایی که برای ...

عرق رازیانه برا خودت و عرق کاسنی برا شوهرت، برو قشنگ از اینترنت سرچ کن، سردی هم زیاد مصرف نکن، نمیخواد هزینه زیاد کنی، اگه خودت رو باور داشته باشی، و رها کنی مساله بارداری رو خود به خود باردار میشی، گاهی ما اصرار به کاری در زمانی خاص داریم ولی انجام نمیشه، گاهی بیخیال یه موضوع هستیم که اون حتما اتفاق میافته، من خودم اصلا به بارداری یک درصد هم فکر نمیکردم، یهو دیدم باردارم، پس رها کن و فکر چیزای خوب باش، مطمئن باش به موقع باردار خواهی شد، به خودت ایمان داشته باش

الان خیر سرش دوفاستون داده بهم برای سه دوره یعنی یه دکتر وقتی دارو تجویز میکنه وظیفه نداره توضیح بده ...

هرروز دراو رو شب ها و در ساعت مشخصی بعداز شام ترجیها مصرف کن، قبل خوتب، 6-7 ماه رعایت کنی درست میشی. نگران نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خیر سرش دوفاستون داده بهم برای سه دوره یعنی یه دکتر وقتی دارو تجویز میکنه وظیفه نداره توضیح بده ...

بعداز اینکه قرص 10 ام تموم شد تا ده روز میتونی صبر کنی، این زمان بین دوتا ده روز هست، اگر زیاد طول بکشه باید بری دکتر، گاهی دورز گای 4, 6 یا ده روز ، اما بعد از ده روز اگر پریود نشدی، یا باردای یا یه موردی هست که دکترت باید ببینه چه مساله ای باعث عدم پریودت میشه، اما داروهارو سر وقت بخور حتما

بعداز اینکه قرص 10 ام تموم شد تا ده روز میتونی صبر کنی، این زمان بین دوتا ده روز هست، اگر زیاد طول ب ...

آره راست میگی بیخیالی بهتره منم معتقدم به اینکه هر چیزی سر زمان خودش اتفاق میافته

مرسی ازراهنمایی های مفیدت گلم انشالله همیشه توو زندگیت موفق باشی 

آره راست میگی بیخیالی بهتره منم معتقدم به اینکه هر چیزی سر زمان خودش اتفاق میافته مرسی ازراهنمایی ه ...

انشالله توهم یهویی مادر بشی به طوری که وقتی وقت پریودت گذشت و بیبی چک ات مثبت شد از خوشحالیندونی بخندی یا گریه کنی، انشالله خدا سورپریزت میکنه، انشالله حامله شدی خبرشو بده

انشالله توهم یهویی مادر بشی به طوری که وقتی وقت پریودت گذشت و بیبی چک ات مثبت شد از خوشحالیندونی بخن ...

انشالله مرسی از دعای قشنگت امیدوارم توام به هرچی میخوای ب زودی زود برسی الان بارداری یا بچه ات دنیا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

من که فعلا پری شدم قراره ار این ماه بیشتر به خودم و تغذیه و ورزشم برسم تا شانس بارداریم بیشتر شه انشالله

انشالله مرسی از دعای قشنگت امیدوارم توام به هرچی میخوای ب زودی زود برسی الان بارداری یا بچه ات دنیا ...

من باردارم این ماه متوجه شدم، عاشق بچه بودم پارسال شهریور عروس شدم ولی خیلی خواهرشوهرام اذیتم کردن، شوهرم هم همسن خودم 6 ماه ازم بزرگتره، اون میگفت فعلا بچه نمیخوام، تا اینکه از ایران بربم، منم هرروز تنها بودم، طوری که صبح ها بچه های همسایه بغلیمون که میرفتن مدرسه از صدای اونا خیلی خوشم میومد و قندتو دلم آب میشد میشه گفت هرروز صبح میرفتم پشت در تا صداشونو از راهرو بشنوم، این ماه یهویی وقت پریودم بود که همزمان برای درمان ریز کیستم دوفاستون مبخوردم، یهو گفتم یه بیبی چک امتحان کنم، وقتی دیدم مثبت باورم نمیشد، چون شوهرم هم مواظب بود حامله نشم، سه روز تکرار کردم هرروز مثبت شد، شنبه هفته بعدش رفتم دکتر ازمایش نوشت، اونیکی هفته نتیجه شو که دادن بتاام 40000 بود، دیگه دارم باور میکنن، ولی این هدیه خدا برا منه

من باردارم این ماه متوجه شدم، عاشق بچه بودم پارسال شهریور عروس شدم ولی خیلی خواهرشوهرام اذیتم کردن، ...

عزیزمممم ای جااان خدا رو شکررررر که دلتو شاد کرد

خدا نی نیتو حفظ کنه برات گلم واقعا خدا چیزی رو بخواد هیچ چیزی نمیتونه مانع بشه 

به شوهرت گفتی؟؟؟

خیلی مراقب خودتو نی نیت باش

خانوما منم این ماه دوفاستون میخورم،صورتم بدجور جوش زده،یعنی میتونه از عوارض این قرص باشه؟🤔

برا من اینجور نبود  دو ماه خوردم ماه دوم باردار شدم. ولی بیشتر بخاطر استرس بود باردار نمیشدم. اون ماه اصلا بیخیال علائم و روز چند پری و اینا بودم که باردار شدم

خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏