2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۰ هفته کورتاژ کردم البته بارداری پوچ داشتم با قرص نشد

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اره دیگه بزرگ شده منم میترسم کارم ب بیمارستان بکشه چون نمیخوام کسی بدونه باردارم

شایدم مجبور بشی بری بیمارستان چون با قرص ممکنه سقط کامل انجام نشه من خودم با اینکه بارداری پوچ بود و به تجویز دکتر قرص خوردم اخرش کورتاژ شدم شما که میگی سالمه و مشکلی نداره ممکنه بقایا بمونه و خیلی خطرناکه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
شایدم مجبور بشی بری بیمارستان چون با قرص ممکنه سقط کامل انجام نشه من خودم با اینکه بارداری پوچ بود و ...

خدامیدونه چی ب سرم بیاد تازه یکیشو استفاده کردم ولی با ی ماما هم در ارتباطم

شایدم مجبور بشی بری بیمارستان چون با قرص ممکنه سقط کامل انجام نشه من خودم با اینکه بارداری پوچ بود و ...

تازه جنین سقط شد کامل بود ولی نمیدونم دیگه از جفت و اینا چیزی موند یان خیلی چیز باهاش افتاد

تازه جنین سقط شد کامل بود ولی نمیدونم دیگه از جفت و اینا چیزی موند یان خیلی چیز باهاش افتاد

حتماااا یک سونو بده

چ قدر بی وجدانی در اونجا گل بگیرید حواستون چرا نبود حامله چرا میشید مواظبت کنید این همه وسیله مراقبت ...

عزیزم من تنبلی شدید تخمدان و کیست دارم دوقلوهامم زیر نظر دکتر باردار شدم تازه من رو این یکی هم سرموعدم لکه بینی میگرفتم گفتم همین پریوده دیگه...وهیییچ علایمی من تو بارداری نداشتم ازکجا باید میفهمدیم..بعدشم بااین اوضاع مملکت بچه نیاوردن به صلاح خود اون بچت و اوردن ظلمه درحقش

خوبه که دلش را داری منم ناخواسته باردار شدم نتونستم بندازمش

خودم ی دوقرو دوساله دارم ک تک و تنها بزرگشون کردم ی هفته بستری بودن با شکم پاره هیشکی نتونست بیاد کمکم..بعدشم بااین اوضاع کشور و گرونی بخدا ک ب صلاح بچست ک ب دنیا نیاریمش..صب هزتر و یک خواسته داره ک باانجام ندادن هرکدومش پدرومادر هزار بار میمیرن