hvhvfhv مدیر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 932 عنوان دستمال | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 18 پست چرا میگن دستمال کاغذی برای خشک کردن خوب نیست و عفونت میاره شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:) امروز | 05:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوریzo عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 3386 منم با دستمال کاغذی خودم خشک میکردم شاید باورتون نشه ولی همیشه عفونت شدید با سوزش وحشتناک داشتم ماهی چند بار دکتر زنان میرفتم و با هیچ آنتی بیونیکی خوب نمیشدم لجای دستمال کاغذی از پارچه نخی استفاده کردم سه سال میشه خداروشکر خوب شدم عفونت نگرفتم
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 932 آره خیلی هم بهداشتی تره و بهترم خشک میکنه به شرطی که نخی باشه و آب رو خوب بگیره و زود به زود شسته بش ... مرسی شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 932 منم با دستمال کاغذی خودم خشک میکردم شاید باورتون نشه ولی همیشه عفونت شدید با سوزش وحشتناک داشتم ماهی ... خدا شکر انشالله همیشه سالم باشی شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 932 من از دستمال توالت استفاده میکنماصلا عفونت نکردمتازه بعد از درمان چهار سال قبل، خوب شدم والامزطوب بو ... مرسی عزیزم شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)