2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 27 پست
hghshenas_110این ایدی رو بزن تلگرام وارد کانالشون شو کانال ایت الله حق شناسه نائب مطمعن داره

حالا مطمئن هستن؟

که کلاه برداری نباشه و حتما انجام بدن؟

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍

استغفار هم میگم ولی کم در حد روزی۵۰،۶۰ تاتو سایت دیدم یکی گفته بود چله ایاک نعبد و ایاک نستعین روزی۱ ...

میتونی بهم بگی حاجتت چیه

شاید توش صلاح نباشه البته امیدوارم خواسته دلت همیشه با صلاحت یک سو باشه

ولی شایدم خدا داره یکم صبرتو امتحان میکنه میخواد ببینه تا کجا بهش امید داری

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند شب نماز شب خوندم حقیقتش آرامش خاصی داشت ولی از خدا خواستم نشونه بهم بده که نشونه ای ندیدم منم دی ...

عزیزم نشونه اش همین آرامشی بوده که بهت داده بلاترین چیزی که آدم ها تو زندگی براش میدون رسیدن به آرامش قلبیه میبایست ادامه اش میدادی اما بازم اشکال نداره همین الان همین امشب دوباره با امید کامل با توکل کامل شروعش کن

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

اگه تلگرام نداشتی ، همینو توی ایتا سرچ کن

تلگرام دارم

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍

استغفار هم میگم ولی کم در حد روزی۵۰،۶۰ تاتو سایت دیدم یکی گفته بود چله ایاک نعبد و ایاک نستعین روزی۱ ...

من نشنیدم این چله رو.

ولی از چله زیارت عاشورا حاجت های محالی رو دیدم که گرفتن. توی ایتا عضو گروهی هستم که چله زیارت عاشورای گروهی میگیرن. بالای ۵۰۰نفر که برای هم دعا میکنن.

درمورد استغفار هم، زیاد بگو، توی هر شرایطی که جور بود، حتی پیاده روی، یا ظرف شستن... ذکر استغفار رو بگو اما با توجه و از ته دل.

استغفاری که فقط تندتند روی زبون بیاد اما ادم واقعا بخاطر گناهاش پشیمون نباشه یجور بازی دادنه و فایده نداره. باید از ته دل نیتمون از گفتن این ذکر بخشش خدا و توبه باشه

میتونی بهم بگی حاجتت چیهشاید توش صلاح نباشه البته امیدوارم خواسته دلت همیشه با صلاحت یک سو باشه ولی ...

گفتنی نیست عزیزجانم چون دل گفتنش رو ندارم😭

ولی من سر یه موضوعی خیلی به خدا اصرار کردم تو یه برهه زمانی ولی دقیقا خدا برعکس چیزی که میخواستم رو برام رقم زد

چندین ماه درگیر افسردگی بودم و به بدبختی خودم رو سر پا کردم گفتم اشکالی نداره خدا یه چیزی رو بگیره بهترش رو میده

الان همین موضوع بهم ثابت کرد آره خدا بهترش رو قراره بده ولی بازم من رو تا لب چشمه برده و تشنه نگهداشته

بازم اشتباه خودم باعث شد که انجام نشه الان فقط دعا میکنم خدا خودش یه طوری رقم بزنه چون دیگه تاب و توانی ندارم 😭

من نشنیدم این چله رو.ولی از چله زیارت عاشورا حاجت های محالی رو دیدم که گرفتن. توی ایتا عضو گروهی هست ...

من تو یه تاپیک قدیمی دیدم گفته بودن،شاید از این جهت میگن حاجت محال و سخت میده چون این ذکر معنیش این میشه تنها خدا را میپرستیم و تنها از او یاری میجوییم،به نوعی اقرار به اینکه ما فقط خدا رو داریم🥲

چشم عزیزدلم

ممنونم از محبتت

عزیزم نشونه اش همین آرامشی بوده که بهت داده بلاترین چیزی که آدم ها تو زندگی براش میدون رسیدن به آرام ...

فعلا که نمیتونم چون پریودم،ان شاءالله خدا توفیق بده دوباره نیمه شب برم درگاهش🥲

من تو یه تاپیک قدیمی دیدم گفته بودن،شاید از این جهت میگن حاجت محال و سخت میده چون این ذکر معنیش این ...

اره گلم خیلیم ذکر خوبی هست.

خواهش میکنم، ان شاءالله حاجت دلت براورده بخیر بشه عزیزم

ممنونم از دعای زیباتون🥲

سلامت و شاد باشید

فعلا که نمیتونم چون پریودم،ان شاءالله خدا توفیق بده دوباره نیمه شب برم درگاهش🥲

قربونت بدم انشاالله توفیق میده ♥️

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

چند شب نماز شب خوندم حقیقتش آرامش خاصی داشت ولی از خدا خواستم نشونه بهم بده که نشونه ای ندیدم منم دی ...

میدونه چی باعث میشه نرسی با حاجتت؟ نگرانی که داری انگارفکر میکنی باید سخت ترین کاررو برای خدا بکنی تا خدا معجزه کنه برات. نه عزیزم تو بندگیتو بکن خدا هم میدونه چطور خدایی کنه. توکل کن با دل قرص و بعد رها کن منظوراز رها یعنی اینکه هروز نگی چرا نشد چرا نشد

میدونه چی باعث میشه نرسی با حاجتت؟ نگرانی که داری انگارفکر میکنی باید سخت ترین کاررو برای خدا بکنی ت ...

دقیقا تو قانون جذب هم میگن رها کنید تا برسید متاسفانه من انقدر فکر و خیال میکنم که نمیشه

باید تمرین کنم ایمان واقعی رو نه ایمان زبانی و همچینن رها کردن