2777
2789
عنوان

عید امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه ای قشنگه

ولی آبی و سبز پاستیلی قشنگ تر برا فصل بهار

من باشم آبی میگیرم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملینا🖤خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... ای ایران، جان من خائنان و ابلیس صفتان هر چه بکوشند تا تو را ویران کنند،اما بدان که نتوانندولی بدان:ما اینجاییم. ما که جان را بی ارزش ترین بها می دانیم در راه فدا کردن برای تو.ای ایران من،همیشه قوی و استوار بمان که آینده از آن ماست.سر و جانم به فدای یک وجب از خاک پاک تو باد.🇮🇷🫀

شرف و انسانیتم حتما همراه اون عزیزا رفته زیر خاک

اون عزیزان گول ی مشت خاک بر سر ادم خوار خوردن و خودشون رو ب کشتن دادن برای اغتشاش گرها و کسایی که ب مملکت و نیرو امنیت و زیر ساختها و مال مردم اسیب میزدن که ناراحتی نداره اما اون وسط بیگناهانی که فریب تبلیغات ی عده رو خوردن و جون عزیزشون رو از دست دادن و خانوادشون رو داغدار کردن جای تاسف داره واقعا کاش این همه ساده نبودن

من میخام سبز ماچا بخرم،رنگش هنوزم ترنده یا ن؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕