2777
2789
خپ منم هووت چي ميشه حسود خانوم 😔

بهت سم میدم....الهی شار ژ گوشیت برسه به ۱% شار ژ پیشت نباشه که زندگیمو خراب کردی 😅😜🙁❤💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعا متاسفم 

بیخیال برو نی نی تو ببوس جیگرت حال بیاد😄😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
شما چند تا تاج داری؟😎😉

من مثل مگان ۱۸۸۱۸۱۸۱ تا دارم😥هر چی باشه من ملکم!

جدی گفت من فک کردم شوخی می کنه

آره فکر کنم جدی گفت 🙁🙁🙁

حالم گرفته شد به خدا  اخه من تاحالا به هیچ کس بی احرامی نکرده بودم😢

اووووو چی شده دختر بیخیال باهات آشنایی نداره نمیدونه چقد گلی 😍😍😍

خپ بابا ماله خودت 😞 نامرد

باشه بیا باهم استفاده کنیم دلم نمیاد 😬😬❤❤❤

اي بابا شوهرمو اذيت نكنيد ببينم 😒 

شوهرت مگه من نبودم

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
وای خودتو توجیه نکن 😢😢😢تمبونت دو تا شد ...😭💔💔💔

آخه دوس دارم ازاین تنبونا😢

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍