گلوبلبلhf مدیر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 618 عنوان مانتو عید | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 32 پست به نظرتون چی مده آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤 امروز | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_بانوو عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 834 اتفاقا قدم بلنده همه میگن بهت میاد فقط به نظرت میشه برا بازار و خیابون هم پوشید عبا رو ؟ بله اگه عبای ساده باشه و مجلسی نباشه
گلوبلبلhf مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 618 بله اگه عبای ساده باشه و مجلسی نباشه ممنون گلم چند ساله همش تیپ خانومانه پوشیدم امسال دلم میخواد شلوار جین بگ بپوشم نمیدونم روش چی باید پوشید آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
گلوبلبلhf مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 618 ژاکارد و.. فکر نمیکنم مد باشه دیگه کت مخمل دیدم خریدن چند نفر جلوش خرجکار داره آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
مهربان_بانوو عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 834 ممنون گلم چند ساله همش تیپ خانومانه پوشیدم امسال دلم میخواد شلوار جین بگ بپوشم نمیدونم روش چی باید پ ... بگ با مانتوی بلند زیاد خوب درنمیاد
مهربان_بانوو عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 834 شلوار بگ با وست شومیز قشنگ میشهبا بعضی مانتو کتی های نسبتا کوتاه هم میاد
گلوبلبلhf مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 618 بگ با مانتوی بلند زیاد خوب درنمیاد مثلا تا یه کم بالای زانو هم خوب نمیشه؟ آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
گلوبلبلhf مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 618 شلوار بگ با وست شومیز قشنگ میشهبا بعضی مانتو کتی های نسبتا کوتاه هم میاد وای خیلی دوس دارم چه فایده نمیتونم بپوشم انقد همه فامیل هامون احمقن آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
مهربان_بانوو عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 834 مثلا تا یه کم بالای زانو هم خوب نمیشه؟ سلیقه ایه میتونید موقع پرو مانتو شلوارتونو بپوشید ببینید میاد بهش یا نه
گلوبلبلhf مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 618 سلیقه ایه میتونید موقع پرو مانتو شلوارتونو بپوشید ببینید میاد بهش یا نه ممنون گلم خیلی زحمت کشیدی ♥️ آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
مهربان_بانوو عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 834 وای خیلی دوس دارم چه فایده نمیتونم بپوشم انقد همه فامیل هامون احمقن عقب موندن خیلی ها وگرنه لباسی که پوشیده باشه موردی ندارهمیتونی بخری جاهای دیگه بپوشی اگه شوهرت مشکل ندارهموقعی که میری خونه اونا یه چیز دیگه بپوشی
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57396 کت رو با شلوار جین میشه پوشید،؟ اره شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57396 شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)