2777
2789
عنوان

رانندگی شوهراتون چ جوریه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 39 پست

همش پشت فرمون ب باقی راننده ها نق میزنه و ..... ولی رانندگیش خوبه خدایی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد خركى بوده تصادف كرده افتاده ته دره آتيش گرفته😑

اگرنه اين همه تاخير غير عاديه😑

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

خیلی با حوصله رانندگی میکنه فقط بدیش اینکه که حین رانندگی با موبایلش صحبت میکنه و خیلی وقتها که عجله هم داریم مثلا وقت دور زدن از بریدگی اونو رد میکنه میره خیلی بالاتر از میدون دور میزنه   

راندگیش عالیه پایه یک داره تو این ۸ سال حتی یه بار هم تصادف نکرده ماشالله. البته یکم عجول تو رانندگی و از ترافیک متنفره که اونم به خاطر کارشه آتشنشانه از اونحایی که تو محل کارش موقع ماموریت تمام سعیشو میکنه که زودتر به محل حادثه برسه اینه که تو راندگی شخصیش هم تاثیر میذاره

خدایا شکرت

خیلی تند میره بیشتر مواقع چشامو میبستم..

بعد که خودم راتندگی میکردم‌همش میگفت چقدر اروم میری 

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792