2789

من 3 روز دیگه 21 سالم میشه حس میکنم پیر شدم... حس میکنم دیگه برام همچی دیره!

مظلوم ترین آدما اونایی هستن که عصبانیتشونو نشون میدن داد میزنن عصبی میشن فحش میدن اما هیچی تو دلشون نیست و همه فکر میکنن اینا دیوونهان اینا دل ندارن اینا مغز ندارن و هرجور دوست داشته باشن باهاشون رفتار میشه... میشه برای نیتی که تو دلمه صلوات بفرستی ان شاء الله هزار برابرش خوبی برای خودت باشه. 🤍 پاینده باد ايران🇮🇷 1405/2/4 این روزا اصلا حالم خوب نیست کلافم حس تنهایی میکنم انتظار میکشم و..1404/2/8 حس تاریکی مطلق زندگیم رو گرفته... حس پوچی حس نابودی حس کافی نبودن.. این من دختر قوی نبودم چه بر سر من شد که اینگونه شدم؟1404/2/10 دیروز تولد امام رضا بود امام رضا جانم به جان جوادت قسمت دادم منو میشه به حاجتم برسونی سال بعد بیایم حرم نذرمو بدم 😭.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید چیکار کنم

باید لذت ببری از تمام روز ها و ماه ها و سال های باقی مونده ، باید یه جوری زندگی کنی که تو ۷۰ سالگیتم هدفمند باشی و با انگیزه❤️

هیچوقت به این عدد سن توجه نکن از این نظر که مثلا با خودت بگی این دنیا مسابقه است و عقب افتادم!

فقط و فقط با قدرت بجنگ برای ادامه و ساختن یه حال خوب برای خودت

اگر نمیتونیم به همدیگه خوبی کنیم ، حداقل ، بدی نکنیم❤️

نه عزیزم من ۲۹سالمه هنوز احساس پیری نمیکنم

البته جسمی،روحی پیر شدم

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍