2777
2789
عنوان

من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن چونکه داری با دست پس میزنی و با پا پیش میکشی

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

خب یا کسی را بفرست جلو بجات حرف بزنه و پیغام بفرستیا براش ذکر و ختم بردارم که کار هرکسی نیست تحویزش

نه نمیتونم کلا من نمیخوام کاری کنم

نمیدونم عزیزم ممنون فک نکنم این چیزا روش اثر کنه

عزیزم شما اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن چونکه داری با دست پس میزنی و با پا پیش میکشی

من اگه اون همینجوری پیش بره طلاق میخوام ولی اگه میومد میگفت ببخشید و پشیمون بود و تغییر میکرد برمیگشتم

چجوری تقاص کاراشو پس میداد چاره ای برام نذاشته بود

باید ببینی هدفت چیه.

این که تقاص کاراشو پس بده، یا اختلافتون حل بشه و زندگیتو ادامه بدی.

برای اولی شاید انتخاب درستی بود، برای دومی فکر نکنم.

شاید رفتن پیش تراپیست بیشتر میتونست کمک کنه اگه قصد ادامه زندگی رو داشتی.

برای اکثر مردا این که زنی پاشونو به دادگاه باز کنه و ماشینشونو توقیف کنه خیلی سنگینه، انگار دیگه اون زن آبروشونو برده و بهشون پشت کرده و......

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

باید ببینی هدفت چیه.این که تقاص کاراشو پس بده، یا اختلافتون حل بشه و زندگیتو ادامه بدی.برای اولی شای ...

چی بگم والا برا منم خیلی سنگین بود فحش ناموس و توهیناش و همه کاراش که خیلی زیاده

سر هر چیز کوچیکی دعوا و توهین

عزیز معلومه که ته دلت راضی نیستی، این که اون نمیاد جلو خب دلیل بر این که کارش درسته نیست بلکه شخصیت جالبی نداره و یک دنده است. اگر هم بیاد جلو همینه تحقیر و توهین. اینجوری نمیمونه اینکه تامین جانی نداری رو کاش حل میکرذی اگه کتک میزد کاش صدا تو بیش از حد بالا میبردی بلکه استشهاد از واحدها میگرفتی و این بدون این زندگی پایداری نداره یه ماشین الان یک تومنه، کمه والا زندگیتو میتونی بسازی چیه توهین و تحقیر

من اگه اون همینجوری پیش بره طلاق میخوام ولی اگه میومد میگفت ببخشید و پشیمون بود و تغییر میکرد برمیگش ...

خب اینجوری که معلومه قصد همچین کاری رو نداره حتی به فکر پول و ماشین و ایناشم نیست

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

چی بگم والا برا منم خیلی سنگین بود فحش ناموس و توهیناش و همه کاراش که خیلی زیاده

هیچ کس بهتر از خودتون از زندگیتون خبر نداره.

یه سری چیزا هست که واقعاً قابل بخشش و ادامه دادن نیست، چه میدونم طرف دست بزن داره، امنیت جانی نداری، معتاده و....

ولی اگه تنها مشکلش همین فحش و توهین، نمیگم چیز کم و عادی، ولی میگم شاید با کمک یه روانشناس یا با گفتگو یا با وساطتت یه بزرگ تر و یکم صبوری بهتر میشد اوضاع.

ولی راه دادگاه و پاسگاه و توقیف و مزایده راه درست کردن چیزی یا اختلافی نیست، راه جداییه.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

2790
2778
2791
2779
2792