2777
2789
عنوان

جنسیت فرزندم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 60 پست
دوستم ۱۱هفته بش گفتن دختره،۱۶هفته معلوم شد پسره😊😊😊قطعی نیست بچه هنوز خیلی کوچیکه

ای کاش برا منم همینجور باشه

بخدا نمیخوام ناشکری کنم

ولی خوب بعضیا حرفاشون آدمو ناراحت میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای کاش برا منم همینجور باشه بخدا نمیخوام ناشکری کنم ولی خوب بعضیا حرفاشون آدمو ناراحت میکنه

اخه تو اون هفته ها هنوز دستگاه تناسلی تشکیل نشده ک

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
جداااا؟مگه میشع؟

عزیزم خالم تا یه هفته مونده به زایمان رفت سونو گفتن دختره ولی پسر بدنیا اورد .بعدشم ازهفته ۱۶به بعد تقریبا ناحیه تناسلی جنین شکل میگیره .واینکه اگه بگن دختر احتمالش خیلی زیاده اشتباه باشه اون پسره که احتمال خطاش کمه تا سونوی ۱۸ هفته صبر کن اونموقع کاملا دقیق جنسیت میفهمی.منم داداش نداشتم سه تا خواهردارم دوستداشتم نی نی ام پسر باشه که خداروشکر خدا صلاحم دونست پسر بده .تو هم صبر کن انشالله همون جنسیتی که دوستداری قسمتت بشه

😍

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خو خودت نرفتی سونو؟هفته هفده قطعی میگن

همه بهم میگن سرخود نرو دکتر بنویسه هروقت اون گفت برو واسه همین موندم. فردا قراره بنویسه انومالی رو. یه ماهه بیخبرم از نی نی نگرانشم

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی
هان چطور خبر نداری😵ان تی نرفتی؟؟؟۱۶هفته چی سونوگرافی نرفتی؟؟؟

چرا رفتم کلی جنسیت رو نگفت. دکتر درخواست نداد فکرکنم . منم مثه میخ !!!

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی

پس چرا به من نمیگن دختره یا پسر😭😭😭😭هفته سیزدهمم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)