2789
عنوان

خوشگلا😂🧸✨

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 88 پست
ایجانننن🤣🤣🤣جاست منو الی >>>>>>>> بقیه هم کشک و هویج🗿🗿🗿🗿🗿نه والا خواه ...

دقیقااااا🤣🤣🤣🤣

بقیه کشک و هویجن اصن مهم نیستن🤣🤣😂✨

راستی تارا همین الان یکی تو تاپیکش امضام رو دید گفت متاهلی عشقت پایدار🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا خوب نیسدم زیاد

چلا؟ 🥺

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

دقیقااااا🤣🤣🤣🤣بقیه کشک و هویجن اصن مهم نیستن🤣🤣😂✨راستی تارا همین الان یکی تو تاپیکش امضام رو دی ...

الییی ما چقد عقده ایمممم🤣🤣🤣🙄🙄🙄🤌🏻 حتی پیش خودمونم کشک و هویج میکنیم🗿🗿🗿💔💔💔

وایی لعنتییی این چی بود دیگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای نانااااا چ امضات نازههههه😂😍❤️🧸✨🤌🏻

عشقم کسی مزاحمت شد بگو بیام حسابشو برسم🗿🗿🤌🏻

ی کوچولو مریضم فردام ۲ تا امتحان سختتت دارممتاهل زدی برا تارا؟😂😂

الان تاپیکت رو دیدم... امیدوارم خوب شی✨🌹🧸

وایییی نهههه 🤣🤣🤣 برا این زدم که آقایون درخواست ندن😂😂😂

الییی ما چقد عقده ایمممم🤣🤣🤣🙄🙄🙄🤌🏻 حتی پیش خودمونم کشک و هویج میکنیم🗿🗿🗿💔💔💔وایی لعنتییی ا ...

دقیقااااا آخه واقعا کشک و هویجن🙄🙄🙄🙄🤣🤣🤣

وایییی پیش ایلجی آبروم رفت🧸🥺😭😭🤣

چشمممم ولی فاطی خیلی اذیت میکنه🥺😭😭😭🥺

😂😂😂اوم

حاجی فکر بد نکن اشتباه شده😶😶😶

دقیقااااا آخه واقعا کشک و هویجن🙄🙄🙄🙄🤣🤣🤣وایییی پیش ایلجی آبروم رفت🧸🥺😭😭🤣چشمممم ولی فاطی خیل ...

اوهوممم 😂🙄🤌🏻

هییی خواهر اینا یعنی نمیدونن عشق ما کاملا عرفانیه🙄🙄🙄😂❤️💃🏻

فاطی منم اذیت میکنه🗿💔💔💔

ولی باششش بعد دعواش میکنم🧸💔

نه بابا من حالم زیاد خوب نیس اصن فک نمیکنم🤣

امیدوارم خوب شی عزیزم❤️🥺😂✨

اوهوممم 😂🙄🤌🏻هییی خواهر اینا یعنی نمیدونن عشق ما کاملا عرفانیه🙄🙄🙄😂❤️💃🏻فاطی منم اذیت میکنه🗿 ...

دقیقااااا 💃💃😂😂

هعییی بزار آن بشه کارش دارممممم چرا انقدر اذیت میکنه ما رووو

اصن مگه کشک اذیت میکنه🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄