دخترقشنگ مدیر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 387 عنوان جشن دندونی | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 28 پست خانما میخام برای دخترم دندونی بگیرم ۶۰ نفر مهمون دارم .اگر از آشناهاتون تشریفاتی دارن شماره یا پیجشونو میدین.چیزی که مدنظرمه ۱۲۰ میلیون میشه اما نمیدونم تو این گرونی میشه با این مبلغ جشن گرفت یا نه😩کاش اگهکسی تازه مراسمی گرفته همفکری کنه دیروز | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 387 ببر آتلیه یه جشن کوچولو خانوادگی بقیش هم طلا بخر بدردش میخوره چندماه دیگه تولدشه اونو جشن بگیر اگه ح ... اخه تا تولدش واستم باز دوباره همه چیگرون میشه😩
دخترقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 387 سراغ دارم فقط باید بگین چه شهری و در چه حد که ببینم انجام میدن یا خیر ما خودمون کرج هستیم .ولی تهرانم مشکلی نداره میتونمبگیرممبلغ رو گفتم حالا باید بگن با این مبلغ خدماتشون چی هست
mama2baby عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 286 اخه تا تولدش واستم باز دوباره همه چیگرون میشه😩 الان اون ۱۲۰تومن نهایت ۲۰رو خرج کن ۱۰۰رو طلا بخر بعد موقع تولد بفروش تولد بگیر کادو بگیر شام بده باز یچی ته جیبت هم میمونه مطمئن باش 😝
دخترقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 387 شاید باورتون نشه ولی حتی پولدارترین افراد دوروبرمم واسه این چیزا هزینه نکردن واسه همین برام عجیبه یک ... هرکی یه طرز فکری داره 🥲
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 5484 ما خودمون کرج هستیم .ولی تهرانم مشکلی نداره میتونمبگیرممبلغ رو گفتم حالا باید بگن با این مبلغ خدماتش ... خب چه خدماتی میخواین؟مکان چی باشه و...کلا چی در نظرتونه؟ معمار و طراح داخلی ، مدرس.
دخترقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 387 الان اون ۱۲۰تومن نهایت ۲۰رو خرج کن ۱۰۰رو طلا بخر بعد موقع تولد بفروش تولد بگیر کادو بگیر شام بده باز ... یعنی پولو طلا بخرم نگه دارم تا تولد ب نظرتون خرجش درمیاد بخام بفروشم؟تولدش مرداده
دخترقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 387 خب چه خدماتی میخواین؟مکان چی باشه و...کلا چی در نظرتونه؟ میز فینگر و مزه بادکنک ارای دیجی بارمن اینکه شامش چی هست و چند مدل هست هم بستگی ب خودشون داره مکانشم سالن اجتماعات یا روف گاردنی .ما خودمونم باغ داریم میخام قیمت بگیرم اگه باغمون بیان کارارو بکنن اونجوری چقد درمیاد برامون ؟
mama2baby عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 286 یعنی پولو طلا بخرم نگه دارم تا تولد ب نظرتون خرجش درمیاد بخام بفروشم؟تولدش مرداده ببین مطمئن باش تولد بگیری کادوبگیری شام بدی بازم از پول اون طلا ته جیبت میمونه اوضاع رو نگاه کن چطوره قیمت لحظه ای طلا رو ببین فقط 😝
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 5484 میز فینگر و مزه بادکنک ارای دیجی بارمن اینکه شامش چی هست و چند مدل هست هم بستگی ب خودشون داره مکانشم ... باغ الان سرد نیست؟ معمار و طراح داخلی ، مدرس.
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 5484 میز فینگر و مزه بادکنک ارای دیجی بارمن اینکه شامش چی هست و چند مدل هست هم بستگی ب خودشون داره مکانشم ... شام یا نهار نیست؟ معمار و طراح داخلی ، مدرس.
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 5484 میز فینگر و مزه بادکنک ارای دیجی بارمن اینکه شامش چی هست و چند مدل هست هم بستگی ب خودشون داره مکانشم ... باشه خبرتون میکنم ببینم انجام میدنفقط تاریخ بگین که ببینم پر نباشن معمار و طراح داخلی ، مدرس.
دخترقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 387 باغ الان سرد نیست؟ توی سالن میگیریم دیگه تو محیط باز نه
دخترقشنگ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 387 باشه خبرتون میکنم ببینم انجام میدنفقط تاریخ بگین که ببینم پر نباشن ممنون عزیزم تو اسفند ماه