2777
2789
عنوان

این عدالته

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست

این دنیا عدالت نداره

اگه داشت که به اینجا نمیرسیدیم

این دنیا جای امتحانه برای بنده های خدا

از روی دارایی و این چیزا هم نمیشه آدم ها رو شناخت یا قضاوت کرد

اینکه میگن طرف نون قلبشو میخوره هم اصلا درست نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر ذهنت رو درگیر این مسائل کنی نمیتونی وضعیت خوبی در آینده پیدا کنی، موارد خاص رو بذار کنار، یه عده ...

ولی خیلیا تو خانواده ثروتمند متولد شدن ولی بعضیا عمرشون تو بدبختی وفقر رفت این اسمش عدالته؟

آخه میگن خدا عادله

عشقم اگه به خدا اعتقاد داری پس نباید زیر سوال ببریش و ازش طلبکار باشی چون میدونی عقل مطلقه

اگه اعتقاد نداری هم که خب نباید از چیزی که بهش اعتقاد نداری ناراحت باشی

پس سوالت از هردوتر با عقل انسانی درست نیست و جواب نداره...

یک کلام: دنبال جواب این سوالا تو این دنیا نگرد

یکی رو می شناسم یعنی تو نون شبشون مونده بودن تااین حد که به پدرشون لقب گرسنه داده بودن سه تا پسرداره از یک کار کوچیک شروع کردن اینقدر تلاش کردن الان مولتی تیلیادرن تو کشورهای اروپایی خونه دارن بعضی وقتا انسان ها حاصل تلاش وزحماتشون می خوررن نوش جونشون این ثروت برای نسل های بعدشون هم منتقل می شه این یعنی بعضیا از ارث ومیراث ثروتمند می شن بعضیا هم با تلاش

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
یکی رو می شناسم یعنی تو نون شبشون مونده بودن تااین حد که به پدرشون لقب گرسنه داده بودن سه تا پسرداره ...

ولی همه یکی نیستن بعضیا از بدو تولد بدبختن تا مرگ زندگیشونم درست نمیشه

عدالت اون نیست که به همه یکسان بده عدالت اونه که به هرکسی هرچقدر داده همون قدر جواب بخواد دلیلش هم روشنه چون اگه همه یجور بودن و با شرایط یکسان دیگه خوب و بد معنی پیدا نمیکرد تلاش برای بهتر شدن معنی پیدا نمیکرد ارزش واقعی آدما شناخته نمیشد

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

ولی خیلیا تو خانواده ثروتمند متولد شدن ولی بعضیا عمرشون تو بدبختی وفقر رفت این اسمش عدالته؟

اگر ذهنت رو درگیر این مسئله کنی هیچ وقت به جواب نمیرسی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
میگن وقای میمیری یکی بهت یه تلنگر میزنه که دیدی همه چی الکی بود پوچ بود

آره

ولی کلی بدبختی کشیدی تو این جای الکی وهیچ وپوچ

تازه ما بدبخت بیچاره ها تو دنیای دیگه هم جامون جهنمه

ولی همه یکی نیستن بعضیا از بدو تولد بدبختن تا مرگ زندگیشونم درست نمیشه

چی بگم حرف ناگفته زیاده 😔

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
وفقطم امتحان برای آدمای بدبخته

نه عزیزم امتحان برای همه هست

طرف وضعشم خوب باشه فردا باید جواب پس بده که اینهمه دارایی بهش داده شد باهاش چیکار کرده و ....

کسیم اگه وضع مالیه بدی داشته باشه هم امتحانای مخصوص به خودشو داره

تا دلت بخواد تا آخر عمر در حال امتحان دادنیم همه مون😅

و

و

اگه از امتحانا درس نگیریم بریم جلوتر گیر می کنیم

باید یاد بگیریم چجوری زندگی کنیم و چجوری شخصیتمونو رشد بدیم وگرنه اول از همه به ضرر خودمونه