2821
2789
راه خوبي نيست نه براي خانم نه اقا زن پسر خاله منم اينطوريهالبته ايشون از همون پاگشا مهمونيا رو نيومد ...

خوب خیلی سخته واسه پسرخالت .کسی گیر همسر نفهم نیفته

شوهر منم خیلی کم میاد واقعا سخته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر نکنم چون شوهره نمیره اونم نمیاد

منم در مورد زن داداشتون همين فكرو ميكنم داره تلافيشو سرش در مياره

اگه واقعا بي تقصيريد رهاش كنيد

خودش تصميم بگيره زياد مهم نباشه براتون

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خوب خیلی سخته واسه پسرخالت .کسی گیر همسر نفهم نیفتهشوهر منم خیلی کم میاد واقعا سخته...

خالم دوتا پسر داره واقعا اقان

فك كن تو مهمونيا كل پذيرايي با ايناس مهموني خونه مادرشون يا خونه اولي كه ميريم نميزارن زنشون دست به هيچي بزنه

نميدونم دليل خانمش چيه

اخه حتي پاگشا هم نيومد طرف كلي تدارك ديده بعد ...

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
شایدولی خیلی خوبی هم کردیم من مغازه دادم داداشم کار میکنه توش. طلا واسه بچش خریدم بعد زایمان بچشو دا ...

اين ادم نمك نشناسه

واقعا اگه خوبيد يه جور ديگه بايد تلافي كنه

چي بگم خدا ادمو گير نااهل نندازه

توان تفكيك مسئله نداره ميخواد داداشتو بزاره تو منگنه

البته كاش برادرت ميرفت خونشون ولي اگه دليلش محكمه خب و همسرش صرفا تلافي كارش اشتباهه فقط نقطه ضعف دستش نديد

خالم دوتا پسر داره واقعا اقان فك كن تو مهمونيا كل پذيرايي با ايناس مهموني خونه مادرشون يا خونه اولي ...

بعضیا خودشون مشکل دارن ... زنداداش منم ی چیزایی تو سرشه ....که اصلا ما به این مسائل فکر نمی کنیم ...

ب من میگفت به داداشت میگی پریود میشی ...گفتم نه چرا باید بگم

مشکوکه...حسوده...بدبین...

شایدولی خیلی خوبی هم کردیم من مغازه دادم داداشم کار میکنه توش. طلا واسه بچش خریدم بعد زایمان بچشو دا ...

گلم نگاه عروس ها به قضیه فرق میکنه، بخدا مامان من نمیزاره عروسمون تکون بخوره کار بکنه تو خونه، یه خونه به داداشم دادن الان حدود ۲۰ میلیارد قیمتشه، سال ۸۹ یه پراید صفر براش خریدن، تو مغازه بابام تو بازار رفت کار کرد سرمایه همش از بابام یه بار سرمایه رو کشید بیرون رفت دنبال کار دیگه دوباره برگشت تو همون مغازه

حالا طلا ها و کادوها و ... رو نمیگم که فراتر از تصورت هست.

با همه اینا جمعه فهمیدم زن داداشم میره پیش دعانویس و...

یعنی چی برای این بشر کم گزاشتم که از ما ناراحته و دلخوره میره پیش دعانویس!!!

دیدگاه عروس ها متفاوت تر ازما هست

بله ولی ما که بدی نکردیم خانواده ش کاری کردن ک داداشم نره

الان میگی شوهر خودت هم زیاد نمیاد خونه پدرت

پس لابد شوهرت هم دلسرد شده !!!!

داداشت اشتباه میکنه نمیره خونه پدر زنش همسرش هم داره تلافی میکنه با شما رفت و آمد نمیکنه

ببین این بساط و من و شوهرم هم باهم داشتیم

من رفتارهای خانواده شوهرمو نادید میگرفتم و اهمییت نمیدادم

ولی همسرم با کوچکترین برخورد با خانوادم حساسیت به خرج میداد و اخم و تخم میکرد.

منم پیش خودم گفتم مگه خون خانواده اون رنگین تره منم مث خودش هر رفتاری اونا میکردن دیگه کوتاه نمیومدم.

و این باعث شد که دیر به دیر سمت خانوادش برم

ببین این بساط و من و شوهرم هم باهم داشتیممن رفتارهای خانواده شوهرمو نادید میگرفتم و اهمییت نمیدادمول ...

دقیقا منم چند سال بعد رفتارم رو دقیقا مثل همسرم کردم، از هرچیزی که اون ایراد میگرفت منم ایراد گرفتم

تازه همسرم فهمید چقدر اذیتم کرده توی اون چند سال و فکر میکرده استوره خوبی ها بوده