2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و در مورد مسخره کردن هم بگم من کلا مسخره نمیکنم اما از فوضولی ؟ متنفرمم وقتی یکی فوضولی میکنه قطعا ج ...

فکر کنم حالت خوش نیست خودتو به همکارای روانپزشک نشون بده

این بنده خدا کجا عقیده شو تحمیل کرد

کی گفته سوال پرسیدن تحمیل کردنه

ضمنا ایشون 22سالشونه

اتفاقا هم عقیده های امثال تو با تعجب کردن بی مورد انگار ننه باباشون توی ناف لندن دیده به جهان گشودن از همه چی دین تعجب میکنن😂

راستی شما چند سالته اینقدر دیگران رو قضاوت میکنی

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
پی وی درخواست بده عکس میفرستم کاری نداره که خیلیام دیدن تو همین نی نی سایت

علم پزشکی که نمیتونه یه سرماخوردگی مثل کرونر رو درمان کنه و هر روز نظریات قبلی رد میشه و نظریه جدید میاد نباید اینقدر پر افاده باشه و برای همه چیز حکم بده

فکر کنم حالت خوش نیست خودتو به همکارای روانپزشک نشون بدهاین بنده خدا کجا عقیده شو تحمیل کرد کی گفته ...

عزیزم آداب صحبت کردنتون کاملااا مشخصه

من حرفی با ادمایی به سطح شما ندارم تا زمانی ک با احترام حرف بزنیذ با احترام جواب میدم

و ضمن اطلاعاتون حتی اینم ی سری کاربرهای نی نی سایت میدونن من بچگیمم ایران بزرگ نشدم

نمیگم مومنم ولی خداروشکر آداب صحبت کردن رو بلدم

دین هم قضاوت نکردم میگم اعتقادات هر کی برای خودش ولی بی رفرنس و مرجع ب دین ربطش ندید همونطور ک من الکی ی چیزی ب دین نمیچسبونم چون من سواد دینیشو در خودم نمیبینم

فکر کنم حالت خوش نیست خودتو به همکارای روانپزشک نشون بدهاین بنده خدا کجا عقیده شو تحمیل کرد کی گفته ...

دقیقا من اصلا مسخره نکردم

فقط پرسیدم همین

ایشون خیلی پر توقع میگه دکترم همیچین چیزی نیس

عزیزم آداب صحبت کردنتون کاملااا مشخصه من حرفی با ادمایی به سطح شما ندارم تا زمانی ک با احترام حرف بز ...

عیزم بااین تصوراتی که تو داری بهتر دکتر نشی تازه به دوران رسیده ای یدونه ازکتابت رفرنس خوندی اومدی زر میزنی