2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا نجوشوندم ......باآب داغ میشستم ....بعد اتو.... ....لباس زیرا انداختم رفت .....جدید گرفتم ... ...

عزیزم یادم رفت بپرسم شما وسایل خونه رو هم ضدعفونی میکردید مثل کانتر و این چیزا؟؟؟

و اینکه صابون گوگرد چند درصد مصرف میکردید؟؟؟

آخرین سوالمه لطفا جواب بده عزیزم

عزیزم یادم رفت بپرسم شما وسایل خونه رو هم ضدعفونی میکردید مثل کانتر و این چیزا؟؟؟ و اینکه صابون گوگر ...

ضدعفونی نمیکردم .....ازهمین معمولی ها از عطاری بود صابونش..یادم نیس درصدش

سلام.درمانش سادست.شامپو لیندان یک درصد.میری حموم اول بدنتو لیف میزنی.بعد این شامپو رو با دست به تمام بدنت از نوک انگشت پا تا گردن میزنی.اندازه نصف شامپو رو باید استفاده کنی.هفته بعد هم نصف دیگشو.درمان قطعی صد درصد.

شامپو لیندان دو ساله تولید نمی شه...خیلی گشتم پیدا نشد که نشد...همه چی زدم...جواب نداد

سلام عزیزم گرگانی هستی؟؟؟ دکتر تاجیک و سلطانی هم رفتی؟؟؟

یه دکتر هست علی اباد کتول زنگانه، امروز مامانم بهم معرفی کرد.

الان شامپو لیندان پیدا نکردی پس درمان نشدی درسته عزیزم

عزیزجان شما در چه وضعیتی هستین....

راستی چندسال قبل ما گرفته بودیم فقط با نسخه ی دکتر دهقان خوب شدیم که دکتر دهقان هم نیست رفته خارج از کشور

توی یوتیوپ دارم میگردم نظرات رو میخونم اگه راه حلی پیدا کردم بهت میگم

سلام عزیزم گرگانی هستی؟؟؟ دکتر تاجیک و سلطانی هم رفتی؟؟؟یه دکتر هست علی اباد کتول زنگانه، امروز ماما ...

آره گرگانی هستم عزیزم....شما برو پیش دکتر مقصودلو بنزیل بنزوات می ده بهت خودت رو رنج نده...روی من جواب نداد...ولی خواهر زاده ام که گرفته بود جواب داد روش