بشیریی مدیر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 1078 عنوان مردعجیب | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 32 پست بچه ها من یه کافه رفتم برای کیک بعد کارتخوان نداشت گفت ببر بعدا پرداخت کن خیلی یارو عجیب هیزنمیدونم چطوربگم عجیب پسرم باهام ولی یکسالش امروزعجیب پسزم بغل کرد نوازش میکرد پول بگم کارت به کارت کن همسرم نرم پیشش پول بدم تزکجابفهم پول زدم یابادخترهمسایمون برم پول نقد بدم بهش دیروز | 19:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 1583 من اومد نزدیک یک متر خودم دورکردم کافه همیشه خلوت گفت ندارم کارتخوان کلابخدا من دیدم هی توچشمام نگاه ... نمیدونم تایپ صوتی میکنی که اینقدر جمله هات در هم هست یا جریان چیه اما خب اگه هم منطوری داشته شاید نمیدونسته مجرد نیستی اگه میدونسته و همچین رفتاری کرده خدا بزنه به کمرش بهش فکر نکن مهم اینه تو سرت پایین بوده کاربری تعلیق شد ، خداحافظ همه...
__mehran__ عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 495 برگشتم گفتم الان کارها سخت شد درامد کم شد نمیبرم میرم پول میارم میبرم گفت نه اصلا قبول نمیکنم بشقاب ... خیلی عجیبه İnsan eskileri özlerde ben en çok kendimi özledim
__mehran__ عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 495 پیشخوان داره کافه چراباید بیاد روبروی من توپسری این رفتارعجیب نیست یا کشیده حرف بزن توچشمهام نگاه کن صدرصد منظوری داره پس میخواسته با این رفتارا ببینه شما چه ری اکشنی نشون میدین اگه چراغ سبز نشون میدادین بیشتر نزدیک میشد İnsan eskileri özlerde ben en çok kendimi özledim