2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گردو خورد شده سیر و باهم تفت میدم بعد کشک غلیظ میریزم ی ذره میذارم حرارت بخورن میریزم قاطی بادمجونا

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مال مامانم عالیه عالی گوشت چرخ کرده و گردو خورد شده و پیازداغ سرخ شده و کشک و ادویه به مقدار وای وای ...

خب ما در اصل وقتی نمیخواییم غذای گوشتی بپزیم کشک بادمجون می پزیم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بادنجونا رو قلمی خرد ،می زارم توفر یا نسوز باروغن کم بعد سر خ می کنم ، ۴ تا ۵ تا گردو آسیاب کرده و با بادنجون و روغن کم سرخ می کنم بعدا وبعدادویه خورشتی میزنم خیلی خوشمزه می کنه و بعد پیاز داغ که باید پیازات قرمز باشه سرخ کنی به هر شکلی که خواستی بعد کشک چرب حالا سنتی باشه بهتره قاطی کن رو دما بزاربا بادنجونا

نوش جونت عزیزم سرخ کردن بادمجون حوصله میخواد واقعا

مامانم یه روش بلده با روغن خیلی کمی سرخ میکنه ولی من دوست دارم خوب سرخ شن با همون روغن زیاد سرخ میکنم😁😂

و نحن اقرب الیه من حبل الورید و ما از رگ گردن به شما نزدیک تریم

بادنجونا رو قلمی خرد ،می زارم توفر یا نسوز باروغن کم بعد سر خ می کنم ، ۴ تا ۵ تا گردو آسیاب کرده و ...

منم بادمجونارو خورد کردم گذاشتم قابله هم سرخ شده هم بپزه کشک بادمجون خشک روغنی بدم میاد یکم ابدار باشه خوبه

.

میذارم رو گاز دودی شه بعد با روغن تفت میدم پیاز میزنم و سیر و نمک و ادویه بعد کشک می ریزم با گردو بعد می خورم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

2790
2778
2791
2779
2792