2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۷ عقد ۱۸ ازدواج ۲۰ بچه اولم ۲۲ بچه دومم الانم که ۲۸ بچه سومو حاملم

من آره خدارو شکر راضیم

چون همزمان درسمو خوندم کلاسایی که میخواستمو رفتم کارایی که دوست داشتمو انجام دادم.. منظورم اینه محدودیت برام ایجاد نشد که بخوام بگم پشیمونم

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨
کودک همسری

دوست داشتم دلم خواست خیلی هم خوشبختم و زندگی خیلی عالی دارم خیلی هم همسرم خوبه و بشدت خوشحالم تو سن کم ازدواج کردم

به تو چه

تو چرا فشار میخوری و میسوزی

زندگیم بهتر توعه که به ته خط رسیدی

ریپلی نزن رو پیامم هر چی گفتی میشورمت میزارمت رو بند

فضول

لایک نکنید !

به نظرم زیر ۱۸ خوب نیس

ولی مهم آدمشه با چشم باز انتخاب کنید و دعا کنید قسمتتون یه آقا یا خانوم خوب و مهربون و ذات درست باشه.

من ۱۵ جاریمم همین سن ازدواج کرده بود

زندگی اون کجا و من کجا

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

۱۷ الان دارم میرم تو ۲۲ بسیار بسیار راضیم انتخاب من با توکل برخدا و توسل بر اهلبیت بود خیلی ...

انشاالله که خوشبخت بشید عزیزم برا من هم دعا کنید که فرد صالح و مومنی سر راهم قرار بگیره فردی که درکم کنه و تکیه گاه باشه ❤❤🙏🙏🙏