2777
2789
عنوان

وضیعت جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 42 پست
تو این هفته ها ممکن برای خیلیا جفتشون پایین باشه استراحت کنی خوب میشه  مگه الان حرکات نی نی و ...

نه نمیفهمم...فقط اون روز که میخواستم برم سونوی ان تی احساس میکردم یه چیزی مث سنگ تو پهلوی چپه...درد میکرد متوجه نبود نی نیه.بعد که سونو رو از اونجا کرد فهمیدم نی نی اومده اونجا.ازاون به بعد هروقت پهلوهام اونجوری میشه فک میکنم نی نیه.وگرنه اصلا اصلا چیزی متوجه نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نگران نباش 

منم دقیقا همین طوری بودم تا هفته 12

استراحت کردم 

دکترم و دکتر سونو گفت با استراحت معمولا میره بالا

البته گفت سعی کنید نزدیکی نداشته باشید یا خیلی کم

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 

منم جفتم پایینه امروز رفتم هفته بیستو شش ولی همچنان پایینه

کارهم میکنم ولی خدارو شکر مشکلی تا حالا پیش نیومده انشاالله از این به بعد هم پیش نمیاد

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

[QUOTE=59585059]نگران نباش استراحت کن میره بالا راستی کسی تو هغگفته بیستو شش جفتش پایین بوده من شکمم خیلی کوچیکه شم ..

برا منم فعلا کوچیکه اصلا مشخص نیست

وای مشکل یکی دوتا نیس که وزن خودم بالا نمیره

حالت تهوعم برطرف نمیشه هنوزم دارم

جفتم پایینه

اطرافیان عصابمو خراب میکنن وای دیگه کم اوردم

یه چند نفریم همه هفته هامون یکیه شکم اونا خیلی بزرگتره میترسم بچم رشدش مشکل داشته باشه

نگران نباش عزیزم...مامانم میگه بچه به شکم نیست اصلا بعضیا شکمش بزرگ میشه ولی بچه اش کوچیک.زنداداش من اینقد شکمش بزرگ بود همه فک میکردیم دوقلو ولی وقتی پسرش دنیا اومد یه ذره بود

نگران نباش عزیزم...مامانم میگه بچه به شکم نیست اصلا بعضیا شکمش بزرگ میشه ولی بچه اش کوچیک.زنداداش من ...

مادر شوهرمم همینو میگه امیدوارم ضعیف نباشه

وای مشکل یکی دوتا نیس که وزن خودم بالا نمیره حالت تهوعم برطرف نمیشه هنوزم دارم جفتم پایینه اطرافی ...

نگران نباش...والا دکتر به من تو سونوی ان تی گفت احتمالا بچه ت دختره.مادرشوهرم برگشت گفت غیرت ندارید پسر بیارید