2777
2789
تاپیک هست برای اینکه بری بخونیمال منم هست برو بخونگزارش هم میشه زد آزاده درمانت رو جدی بگیر

تو واسه ترامپ تاپیک بقیه روگزارش میزنی ترامپی که نه شمارو میشناسه نه محل میذاره نه سودی به حالتون داره اونی که باید درمان شه یکی دیگه اس

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو واسه ترامپ تاپیک بقیه روگزارش میزنی ترامپی که نه شمارو میشناسه نه محل میذاره نه سودی به حالتون دا ...

خیلی حالت بده نمیفهمی

بحث سیاسی بحث سیاسیه حالا هر ...

دیگه هم ریپنزن گند زدی قبول هم نمیکنی

گزارش زدم بحث سیاسی و اعصاب خوردی نشه اما باشه حسابت با همون امام زمانت

خط آخر..میدونی ایشون امام همه مردم هستن نه..اگه کسی بدی داره که تقصیر امام نیست خودتون رو جدا میدونید ازشون..ایشون خیلی مهربون هستن..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

گزارش زدم بحث سیاسی و اعصاب خوردی نشه اما باشه حسابت با همون امام زمانت

عجیبه والا حرف از امام زمان میزنی بعد از حرفی که در مورد ترامپ کودک کش زدم ناراحت شدی برگشتی با حالت مسخره میگی تاپیک هدفمنده من اصلا استارتر رو ندیدم کیه هرکسی در مورد اپستین سوال بپرسه من همونها رو در جوابش مینویسم چون دلم نمیخواد کسی در کنار ترامپ کودک کش متجاوز بایسته

@mitrax80 سلام عزیزم مطمئن نیستم فکر کنم یبار طبق نام کاربریت بت تند شدم حرف زدم ببخشید

سلام عزیزم من بعد مدت ها الان اومدم سایت و پیامتو دیدم

منم چیزی یادم نیست درکل اگه چیزیم بوده باشه از طرف من حلاله

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز