راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
گزارش زدم بحث سیاسی و اعصاب خوردی نشه اما باشه حسابت با همون امام زمانت
خط آخر..میدونی ایشون امام همه مردم هستن نه..اگه کسی بدی داره که تقصیر امام نیست خودتون رو جدا میدونید ازشون..ایشون خیلی مهربون هستن..
میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺
گزارش زدم بحث سیاسی و اعصاب خوردی نشه اما باشه حسابت با همون امام زمانت
عجیبه والا حرف از امام زمان میزنی بعد از حرفی که در مورد ترامپ کودک کش زدم ناراحت شدی برگشتی با حالت مسخره میگی تاپیک هدفمنده من اصلا استارتر رو ندیدم کیه هرکسی در مورد اپستین سوال بپرسه من همونها رو در جوابش مینویسم چون دلم نمیخواد کسی در کنار ترامپ کودک کش متجاوز بایسته