2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 20 پست

من تجربه ی سقط ندارم

ولی برای سقط که باید داروی قوی تری بدن

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

۱۲هفته رفتم گفت هشت هفته وایساده از رشد

ببین طب اسلامی ی داروهایی داره سریع سقط میشه کاش قبل از بیمارستان رفتن میرفتی پیششون دارو بهت میدادن.

من خودم یک سقط داشتم وحشتناک بود فک کنم تقریبا دوازده هفته بودم

آنقدر درد کشیدم داشتم میمردم مسکن هم بهم نمیزدن

بعد با درد شدید پاشدم یکمی راه رفتم همون موقع دفع شد

الان باید بلند شی راه بری حتی اگه درد زیاد داری تا راه نری نمیاد

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۲هفته رفتم گفت هشت هفته وایساده از رشد

ببین من دوستم دقیقااا اینجوری بود .دکتر دارو داد بهش گفت طناب بزن .پیاده روی کن و دمنوش و اینا .حتی لکه بینی هم نداشت .دیگه بعد چند روز یهو درد و پریودش شروع شد .کامل دفع کرد .خودم تو بیمارستان جنین ۱۲ هفته سقط کردم .میگم تو خونه سقط کنی بهتره .فقط یکی پیشت باشه ک اگ یهو دردات شروع شد مراقب بچه ات باشه .لباس زیر اضافه و کیسه اب گرم و نوار و شلوار و چای نبات و ... آماده کن .خیلی سریع دفع میشه در حد دو ساعت . یه جایی رو هم اماده کن اونجا بشینی چون خونریزی زیاد میشه برا همون یساعت ممکنه جایی خونی بشه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.