2777
2789

14

۲۸

بسم الله الرحمن الرحیم

💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن💎

°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•

🌼خیلی ممنون از همکاریتون دوستای خوبم🌼

💐 اجرتون با خدا و قرآن باشه عزیزان دل💐

⚜برای تلاوت این جزها از شنبه ۱۸ بهمن الی جمعه ۲۴ بهمن فرصت داریم🥰

🌸ثوابی از ختم این هفته را هدیه میکنیم به همه کسانی که خواسته یا ناخواسته در حقشون حق الناسی مرتکب شدیم؛ دلی شکستیم یا حقی را ناحق کردیم🌸

🌸همچنین ثوابی ازین ختم برسد به روح مطهر همه شهدایی که برای این نظام و سرزمین جانشان را فدا کردند 🌸

و با آرزوی سلامتی رهبر عزیزمون؛ و توفیقات روزافزون ایشان؛و باامید اینکه تا ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ؛ سایه رهبر فرزانه و عزیزمون بالای سرمون باشه 🙏

همچنین ثوابی ازین ختم برسد به محضر حبیب ابن مظاهر ؛ و حضرت حمزه سیدالشهدا ؛ حر ابن ریاحی و
هانی بن اوروه و همسرشان طوعه ؛ مختار ثقفی ؛ میثم تمار ؛ و همه یاران باوفای امامان معصوم علیهم السلام 🌸

و همچنین به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه ❤️🌸🙏

همچنین از خداوند متعال طلب میکنیم همه قرائت کنندگان این ختم به حاجات مادی و معنوی که به صلاحشون هست برسند و انشاالله همه مریضهایی که در بستر بیماری هستند شفای عاجل بگیرند .

⚜و همچنین ثوابی از تلاوت این ختم برسه به روح تمامی اموات درگذشته ما که دستشون از این دنیا کوتاست🤲🍂

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

@مامانسیدعلیرضا75

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

@آلینامم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@آلینامم

@فقط_خودت

اگر کسی کامنت منو اینجا دید من خیلی تحت فشارم میشه برای اینکه سالم باشم بتونم عمل کنم دعا کنید

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

جز 28 با من فقط بخونمش همین؟ کار دیگه ای نکنم؟دعا کنید دانشگاه درست بشه موفق بشم و خوشبخت بشم و سلام ...

گلم تا جمعه فرصت دارید جز28 را بخونید

همین

حاجتت روا

@مامانسیدعلیرضا75

سلام عزیزم 14

شرمنده نمیتونم همیشه شرکت کنم چون باردارم خودم اگر خدا قبول کنه هرروز قرآن میخونم

بازم هر وقت بتونم زمان داشته باشم شرکت میکنم

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

سلام عزیزم 14 شرمنده نمیتونم همیشه شرکت کنم چون باردارم خودم اگر خدا قبول کنه هرروز قرآن میخونم بازم ...

سلام عزیزم

بسلامتی انشالا زانوی خیر زمین بذاری

14 سهم شما

من تگتون میکنم هر موقع شرایط دارید شرکت کنید

@بانویتابستان71

عزیزم جز ۱۰ را براتون کنار گذاشتم

تاییدیه بدین بهم گلم

سلام عزیزم بسلامتی انشالا زانوی خیر زمین بذاری 14 سهم شما من تگتون میکنم هر موقع شرایط دارید شرکت کن ...

فدات بشم😘

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

میشه لطفا از این به بعد من رو هم توی ختم ها شرکت بدین

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

میشه لطفا از این به بعد من رو هم توی ختم ها شرکت بدین

سلام گلم

خوب هستید

راستش برای گروه ایتا عضو ثابت گرفتیم

فقط۵یا۶ تا جای خالی دارم فقط

به محضی که تاپیک میزنم میبرن

دوسه نفری یادم بود تگ کردم

دوست دارید عضو گروه ایتا بشید