همیشه61 مدیر عضویت: 1404/03/28 تعداد پست: 6 عنوان چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 19 پست سلام خوشحالم اینجا مشکلم رو عنوان میکنم ، خدا که خرفهامو نمیشنوه 😢😢دوستان 43سالم شده اصلا خواستگار ندارم .... تحصیلکرده ام ، همه منو آدم باشخصیت میدونن ، سعی کردم همیشه خوب باشم ، نمیدونم شاید زشتم 😢 کلی نذر و ختم کردم ولی خدا جوابمو نداده دیگه از حرفهای بقیه دارم دق میکنم،😭😭 آدم اجتماعی هستم ولی دارم گوشه گیر میشم از آدمها فراری شدم دیگه مهمونی ها و.. شرکت نمیکنم ... بهم بگید چیکار کنم دیروز | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستیلی_84 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 2098 شوی می گه پول نداریم شکمشون رو سیر کنیم حقوق کارمندی کفاف خرج زندگی ۴ نفره رو هم به زور می ده اگه غی ... 🦦🦦🦦 🌸یا الله🌸
همیشه61 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/28 تعداد پست: 6 درسته قرار نیست مثل هم زندگی کنیم اما ازدواج در جوانی بهتره سن هر چه بالاتر بره ضعف بدنی هم بیشتر می ... در سن پایین مشکلات خودش رو داره در سن بالاهم ...حد متعادل خوبه
پاستیلی_84 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 2098 من شغلم رو دارم خونه و...دارم ، سفر زیاد میرم و.... دیگه نمیدونم چیکار باید کرد بینیتو عمل کن 🌸یا الله🌸
همیشه61 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/28 تعداد پست: 6 بینیتو عمل کن اونو چهارده سال پیش عمل کردم ، البته در باره چهره ام خودم این فکر رو میکنم بقیه منو خاص و زیبا میدونن