2777
2789
خیلی باید جالب باشه ولی دوره از ما هی میخوایم بریم هی نمیشه 😂

اهل کجایی مگه؟ 🙈

آغ آتیم،قول قاناتیم،شیه چک گوی سسیوه بلکه یاتاننار دا اویانسین،یاتماقین واختی دئیل،دورسون اوتانسین🪽

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله خیلی قشنگه حتما تشریف بیارین در بند ارومیه برین سیر داغی ارومیه برین خرید اینا هم شیخ تپه ،سومون ...

خیلی دوست دارم ولی دوره از ما هی میخوایم بریم هی نمیشه

یه دوست داشتم میگفت برا عروسا شون کلی طلا میخرن😂

ماهم گلابریم دیگکت شلوار طوسیه داییمه الهی بمیرم براش ناراحته پدربزرگم ۱ هفتس فوت کرده حال نداره🤕

عه چقد نزدیکیم😁

اخی خدارحمتش کنه ناراحت شدم

آغ آتیم،قول قاناتیم،شیه چک گوی سسیوه بلکه یاتاننار دا اویانسین،یاتماقین واختی دئیل،دورسون اوتانسین🪽

خیلی دوست دارم ولی دوره از ما هی میخوایم بریم هی نمیشه یه دوست داشتم میگفت برا عروسا شون کلی طلا میخ ...

بله درسته

و علی الخصوص کُردهای ارومیه اووووف آی طلا میخرن برا عروس از کمربند طلا بگیر تا تاج عروس طلا

ولی من خودم خیلی دوست داشتم شهر دیگه زندگی کنم مثلا تبریز نمیدونم حس خاصی دارم به این شهر زود زود هم ...

همه ی تورک ها به تبریز حس خاصی دارن خود منم اینجوریم.

آذربایجان بیر السون آناسی تبریز اولسون

اره 😂ممنونم عزیزم

الان اگه ادرس خونتون و بدی من نیم ساعت چهل دقیقه ای میرسم😂🤣

بله درسته و علی الخصوص کُردهای ارومیه اووووف آی طلا میخرن برا عروس از کمربند طلا بگیر تا تاج عروس طل ...

آره فک کنم این دوستمم همون کرد ارومیه بود

یه عکس از زن داداشش دیدم چند کیلو طلا داشت عروسه 😂😂

اشکال نداره خواستیم بریم میایم دنبالت باهم میریم 😂😂

خیلی عالی میشه🥺😂