2777
2789
عنوان

اسم دختر ❤💋

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 46 پست

اتفاقا دیروز هم یه بنده خدایی تو همین مایه ها نظر سنجی کرده بود دوستان ریما رو پیشنهاد داده بودن ولی من یادمه یه بار از خانوم ریما رامین فر در مورد اسمشون پرسیدن گفتن نمی دونم دقیقا یعنی چی و شاید یه چیز هایی تو مایه های کرگدن

واقعا برا منم سواله این همه اسم قشنک

چرا اینقدر اسمای بی معنی ومن درآوردی زیاد شده

من شیعم،حیدر آقامه  
تا وقتی اسم و القاب قشنگ و پر معنی اماما و معصومینمون هستن آریستا دیگه چرا؟؟

عزیزم اسم امام ها مال زمان خودشون بوده .اتفاقا گذاشتن اسم امام کاملا اشتباهه شاید کسی لایق ای اسم نبود و در آینده ادم روبه راهی نشد ...عربم نیستیم که بخایم اسم عربی بزاریم ...یه ایرانی باید اسم اصیل ایرانی بزاره وگرنه متعلق به همون کشوریه که اسم بچشو بنا به اون زبان میزاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی عجیبه عزیزم

زلفا و طوبا رو میگم مال زمان پیامبر این اسما ...من نمیگم ار این اسمای جدید و جینگیلی بزارین ولی کلا باید ادم اسم اصیل و پر معنی بزاره واسه بچش ...من اسم پسرم آرتا هستش یعنی مقدس پاک و اصیل ایرانی هم هست ...من فقط سلیقه شخصی خودمو گفتم وگرنه اگه جسارت کردم عذر خاهی میکنم

زلفا و طوبا رو میگم مال زمان پیامبر این اسما ...من نمیگم ار این اسمای جدید و جینگیلی بزارین ولی کلا ...

ن عزیزم نظرتون محترمه.منم نظر سنجی کردم دیگه.گفتم شوهرشون طلبه س.فعلا ک رو اسم دینا درصد بیشتری فکر کردن و توافقشون شده.وفا هم پیشنهاد مادرم هست.دلربا هم پیشنهاد خواهرم.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
ن عزیزم نظرتون محترمه.منم نظر سنجی کردم دیگه.گفتم شوهرشون طلبه س.فعلا ک رو اسم دینا درصد بیشتری فکر ...

خوش ب سعادتش همسر طلبه است.ولی طلبه ها خیلی مظلومن از لحاظ مالی بالا نیستن و تمام تیکه های عالم رو ایناس

خوش ب سعادتش همسر طلبه است.ولی طلبه ها خیلی مظلومن از لحاظ مالی بالا نیستن و تمام تیکه های عالم رو ا ...

اره واقعا.ولی خانواده پسره خیلی وضعشون خوبه پسرشو همه جوره کمک کرده.بابای پسرم مداح اهل بیته ساکن قم هستن.ولی اونایی امک دستشون تنگه خدا کمک کنه انشاالله.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
اره واقعا.ولی خانواده پسره خیلی وضعشون خوبه پسرشو همه جوره کمک کرده.بابای پسرم مداح اهل بیته ساکن قم ...

ببین اونایی ک و کمک خانواده ندارنندارم با ماهی ۳۰۰ هزار تومن سر میکنن یعنی از ی کارگر کمتر من نمیدونم بقیه ک اینقدر حرف براشون در میارن چطور قیامت میخوامیخوان جواب بدن

در کنار ایرانی بودن مسلمانم هستیم

مسلمانی به این نیست که شما اسم یه امام رو روی بچه بزاری و تموم ...مسلمانی دروغ نگو کفر نکن ناسپاسی نکن غیبت نکن به نیازمند کمک کن دزدی نکن نه اینکه کلمات عربی بگیم و اسم عربی بزاریم و خودمون رو تحسین کنیم ...