2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای داغ دلمو تازه کردی.چند روز پیش رفتم فکر کردم ادکلن بدن هست به فروشنده میگفتم کدوم خوش بو تره؟شما بگو کدوم بیشتر طرفدار داره.واب وقتی فهمیدیم برا بیکینی هست میخوام خودمو خفه کنم.فروشنده آقا بود😭

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چطوری خیلیاتون الان شنیدین من ۱۹ سالمه از چندسال پیش میدونم😐

منم 18 من از دنیا عقبم تازه دیدم تو سایت دنبال بادی اسپلش بودم خیلی کیوت بود الان دیدم میگن باعث عفونتو اینا میشه

جوجو هستم

وای داغ دلمو تازه کردی.چند روز پیش رفتم فکر کردم ادکلن بدن هست به فروشنده میگفتم کدوم خوش بو تره؟شما ...

🤫🤭🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

واییییییییی

دیروز تاپیک هم زدم ترکید

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

🤫🤭🤣🤣🤣🤣🤣

خاک تو سرم.میکفتم بو گل میده

خاک تو سرم.میکفتم بو گل میده

واااایییییی تو روحت جر خوردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

روش اسم اون مکانو نزده بود ؟

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

واااایییییی تو روحت جر خوردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣روش اسم اون مکانو نزده بود ؟

نه مارکش ایرانی نبود فکر کردم ادکلن هست به فروشنده گفتم کدومش خوش بو تره گفت خانم سلیقه ای هست من چه میدونم😭