2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چمه

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 26 پست
اینجور موقع بگو این فکر منه هم چین چیزی نیست بعدش خودتو مشغول یه کاری کن همینجوری تمرین کن

اره جدیدا این کارو میکنم همش میگم این فقط یه فکره بهتر شدم حس میکنم

کلا خیلی حساسم حرفا برام خیلی مهمه خیلییی

من ۴۰ سالمه تا ۳ -۴ سال پیش تمام فکر و ذکرم اطرافیانم بود ولی کم کم روی واقعیشون ، خودخواهیشون ، بی احترامیشون رو دیدم

و حسرت خوردم که چرا انقدر از خودم مایع گذاشتم تا همرو خوشحال و راضی نگه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=410451054]نه عزیزم به خاطر سنش نیست این بیماری وسواس فکریه به خاطر استرس شدید[/QUOTE

اره عزیزم وسواس فکری که هست

از جایی نشات میگیره که میخواد همرو راضی نگه داره

و زیادی مهربونه

و دوست داره بهترین باشه که مورد تایید باشه

من ۴۰ سالمه تا ۳ -۴ سال پیش تمام فکر و ذکرم اطرافیانم بود ولی کم کم روی واقعیشون ، خودخواهیشون ، بی ...

اره واقعا منم از فامیل و اطرافیان خوبی ندیدم قبلا خیلی برام مهم بودن اما جدیدا وقتی ذاتشون فهمیدم دیگه کلا ازشون دور شدن مگه برای عید دیدنی یا چیزی برم مجبوری کلا خوشم نمیاد ازشون منم تو باشگاه بیشتر این فکرها سراغم میاد بیشتر با غریبه ها اینجوریم ولی فکر کنم برم دانشگاه یکم بیشتر تو اجتماع باشم بهتر بشم

اره واقعا ...

مرسی ازتون💖🤍

کم کم دارم خودخواه میشم و فقط سعی میکنم فکر و ذکرم خودم و ارامشم باشه شما اول راهی خودت رو درگیر آدم ...

دقیقا خب آرامش و خود آدم از همه چیز مهم تره

چشم 💗🥺