2777
2789
وای اسنوا مامانم لباسشوییشو داره افتضاح افتضاح

چه ربطی داره عزیزم؟؟هر مارکی یه چیزیش خوبه.لباسسویی مارک دوو عالیه.ظرفشویی پاکشوما عالیه.چایساز اسنوا خیلی عالیه.من یکسال و نیمه دارم هرروز۳ بار روشن میکنم خیلی راضیم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قوری همینولی خودش فلزی رنگ قرمزشیشه ای رسوب میبنده زشت میشه نگیر

هر هفته یک بار اندازه ۴ قاشق سرکه با دو لیوان اب بریز بجوشه.مثل روز اولش میشه تمیزو براق.

مدل پیرکس ها چون نور رنگی هم دارن خیلی خوشگلترن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چقدر خوب، چند خریدین اون موقع؟

اون موقع ۵ تومن .الان فکر میکنم حدود ۱۰ تومن هست.ولی شک نکن که چندین سال برات کار میکنه .

دردسر داره

هیچ دردسری نداره.دو دقیقه میجوشه رسوبا پاک میشن .

و اینکه استیل هم همینه چایساز رو باید رسوب زدایی کنی فرق نداره استیل یا پیرکس.

خیلی خوبه پس، دستت درد نکنه،مدل خاصی داره؟ یا همش یه مدله؟

مال من مشکیه.فکر میکنم فقط یه مدل داره دقیق نمیدونم.ولی تو دیجی بزن چایساز اسنوا میاره مدلا رو.