mahdiye_80 مدیر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 465 عنوان چای ساز میگل | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 31 پست کسی داشته؟کدوممدلش خوبه؟ دیروز | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 9514 اهان یعنی مثل اینی که عکسشو فرستادم نیست؟ نه فلزی بگیر اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7185 وای اسنوا مامانم لباسشوییشو داره افتضاح افتضاح چه ربطی داره عزیزم؟؟هر مارکی یه چیزیش خوبه.لباسسویی مارک دوو عالیه.ظرفشویی پاکشوما عالیه.چایساز اسنوا خیلی عالیه.من یکسال و نیمه دارم هرروز۳ بار روشن میکنم خیلی راضیم 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
استیک_بیسترو عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 649 اسمگ که مال لاکچریاس😅😅😅 دیگه جنس خوب گرونه عزیزم😂 داروسازی شهید بهشتی💆🏻♀️💊 قانون شماره يك: هرگز شماره دو نباش️ 🍁 در حــدی فاز دارین ک برق هم شمارو بگیره میـپره:)) ️
mahdiye_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 465 دیگه جنس خوب گرونه عزیزم😂 اره والا😂شما چند خریدین؟
استیک_بیسترو عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 649 اره والا😂شما چند خریدین؟ ۲۵ داروسازی شهید بهشتی💆🏻♀️💊 قانون شماره يك: هرگز شماره دو نباش️ 🍁 در حــدی فاز دارین ک برق هم شمارو بگیره میـپره:)) ️
mahdiye_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 465 چه ربطی داره عزیزم؟؟هر مارکی یه چیزیش خوبه.لباسسویی مارک دوو عالیه.ظرفشویی پاکشوما عالیه.چایساز اسنو ... چقدر خوب، چند خریدین اون موقع؟
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7185 قوری همینولی خودش فلزی رنگ قرمزشیشه ای رسوب میبنده زشت میشه نگیر هر هفته یک بار اندازه ۴ قاشق سرکه با دو لیوان اب بریز بجوشه.مثل روز اولش میشه تمیزو براق.مدل پیرکس ها چون نور رنگی هم دارن خیلی خوشگلترن 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 9514 هر هفته یک بار اندازه ۴ قاشق سرکه با دو لیوان اب بریز بجوشه.مثل روز اولش میشه تمیزو براق.مدل پیرکس ه ... دردسر داره اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7185 چقدر خوب، چند خریدین اون موقع؟ اون موقع ۵ تومن .الان فکر میکنم حدود ۱۰ تومن هست.ولی شک نکن که چندین سال برات کار میکنه . 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
غم_ادامه_دار عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 6948 اسم مدلشو میدونین؟ ۰۷۳ هست یا ۲۸۰؟ زیرش زده ۰۷۰ دیگه غم ادامه دارنیستم درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
mahdiye_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 465 اون موقع ۵ تومن .الان فکر میکنم حدود ۱۰ تومن هست.ولی شک نکن که چندین سال برات کار میکنه . خیلی خوبه پس، دستت درد نکنه،مدل خاصی داره؟ یا همش یه مدله؟
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7185 دردسر داره هیچ دردسری نداره.دو دقیقه میجوشه رسوبا پاک میشن .و اینکه استیل هم همینه چایساز رو باید رسوب زدایی کنی فرق نداره استیل یا پیرکس. 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7185 خیلی خوبه پس، دستت درد نکنه،مدل خاصی داره؟ یا همش یه مدله؟ مال من مشکیه.فکر میکنم فقط یه مدل داره دقیق نمیدونم.ولی تو دیجی بزن چایساز اسنوا میاره مدلا رو. 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖