2777
2789
عنوان

مجرد موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 21 پست
دوست عزیز، دوست داشتنای قبل ازازدواج اکثرا در یه تایم خاصی کات میشن و هدفشون هم فقط سرکارگذاشتن وپرک ...

اونم چندین بار اومد خاستگاری .قصدش ازدواج بود.بطور کل میگم ک نظدم عوض شده راجب مردا.این ک اینقدر ادعای عاشقیش میشد تهش اینجوری از اب در اومد وای ب حال بقیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پنج سال باهاش بودم.ازم سو استفاده ی مالی کرد خیلی.بهم خیانت کرد.باورامو تغییر داد.اعنماد ب نفسمو ...

شانس آوردی دستش برات رو شد.فعلا به هیچ مردی فکر نکن بذار آمادگی روحی پیدا کنی 

اونم چندین بار اومد خاستگاری .قصدش ازدواج بود.بطور کل میگم ک نظدم عوض شده راجب مردا.این ک اینقدر ادع ...

یمدت باخودت خلوت کن کمتر تو هیاهوی فضای مجازی برو قرآن بخون سعی کن بااین مسئله کناربیای همون بهترکه زودترشناختیش چیزیوازدست ندادی توکل کن به خدا همه مردهامثل هم نیستن عزیزم انشاالله هرچی صلاحته پیش بیاد

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
شانس آوردی دستش برات رو شد.فعلا به هیچ مردی فکر نکن بذار آمادگی روحی پیدا کنی 

اره بخدا خداروشکر میکنم ک دستش رو شد ببرام.مامانم خیلیمیگفت قبلا اما من حرفاشو باور نکردم تا خودم ب این نتیجه رسیدم دیگه.درسته ک ضرر مالی و ابرویی زیادی کردم اما بازم شکر .میتونست بدتر از اینم شه