2789
میترسم برم تو بگن نسخه بده🙂😂قیمتش چقدره عزیزم؟تاثیر داشته واست؟

من یه بسته یعنی ده تا ورق میخرم ۱ و خورده ای میشه ولی حقیقتش نه زیاد تاثیر نداره میگن ایرانیاش تاثیر نداره اما نه اونقدر بی تاثیرم نیست من برا افسردگی میخوردم بعد حدود یک ماه تازه میدیدم یکم حس و حالم بیشتره راحت تر میتونم کارانو انجام بدم در همین حد.باید اول دوز ۱۰ بگیری یه مدت بخوری بعد بری سراغ ۲۰ یه راست ۲۰ بخوری معدت درد میگیره. البته منم قطع کرده بودم بعد مدتها میخواستم بخرم دوز ۱۰ و ۲۰ رو قاطی کردم فکر کردم ۲۰ و ۴۰ داره ۱۸ سالم بود زنه نداد بهم از یه جا دیگه گرفتم😂

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا تیر: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره چیه مگه😂😂الان برم دکتر بگم افسردم نسخه میده دیگه

حداقل اسنترا بخور و از یک چهارم شروع کن

اوایل حالت بدمیشه بعد خوب میشی

ولی بنظرم برو دکتر تحت نظر دکترباش

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

سلام عزیزم، حتما با پزشک مشورت کن، نیاز نیست حتما روانپزشک بری، من با تجویز پزشک عمومی خوردم

ولی خودم قطعش کردم چون داشتم معتادش میشدم، اگه میتونی نخور

دستامو گرفت، نفس عمیق کشید، نگاهشون کرد و گفت:” اون بوی خونه میده ولی مثل خودم گرگه!”

چه عوارضی داره؟

قطع خود سرس یا مصرف خود سرش باعث تشنج میشه

وقتی یکم توی افتاب بمونی حالت بد میشه همیشه باید اب کنارت باشه وگرنه حالت بد میشه شبا کابوسای وحشتناک میبینی ممکنه باعث عدم کنترل ادرار بشه یکم از تایم خوردنش بگزره تنگی نفس میگیری البته توی هر فرد به صورت متفاوتی اینا هست

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
قیمتشم خیلی زیاده که😂

نه نه نه منظورم یکصد هزار و خورده ای اخرین بار ۱۲۰ هزارتومن و اینا خریدم

یک میلیون کجا بود😂😂🗿

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا تیر: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)

نه عزیزم چه خبره خیلی هم گرون نیست

میلیون نبود هزار بود😭😂