2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای من هنوز شروع نکردم بدن درد دارم😫

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کارهایی که من کردمداخل کشوهای خونه و کابینت های آشپزخونه تمیز و مرتب شدبالکن و قفسه ش تمیز شدانباری ...

من مبلام ۲ماه پیش اومدن شستن دیگه لازم نیست بشورم چون روشون روکشکشیدم از اونموقع

من دوروز دیگه شروع میکنم انشالله اول داخل کابینت هارو تمیز میکنم ظرفای اضافی رو میشورم سلفون میکشم که دیگه گردو خاک نگیره بعدم آشپزخونه رو میشورم

بعد میرم سراغ اتاق و اینا

انشالله تا ماه رمضون تموم کنم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
من میخوام از فردا شروع کنم امروز روز اول رفتن شوهرم بود کسل بودم از فردا رو روال می افتم ملافه های ت ...

افرین از الان خداقوت

بنظرت چقدر طول میکشه ده تا کابینت بریزم بیرون پاک کنم بذارم سر جاش خود کابینتامم افتضاحه

افرین از الان خداقوتبنظرت چقدر طول میکشه ده تا کابینت بریزم بیرون پاک کنم بذارم سر جاش خود کابینتامم ...

بستگی به سرعت عملت داره اگه مث من باشی که ده روز😅🤣ولی جدا از شوخی منم که کندم نهایت دوروز