2777
2789
عنوان

بازی روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 31 پست
میخواد نگهت داره برای بعدا توی اب نمکی من سرم اومده میدونم

اتفاقاً خودش رابطه رو تموم کرد به بهونهٔ پدر مادرش و درس خوندن

😂😂😂😂

این مال دوران نوجوونیم بود.

زندگی زیباست... .

مصداق بارز با دست پس میزنه با پا پیش میکشه

من فکر میکنم نخواسته در دسترس باشه تا تو رو بیشتر وابسته کنه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو همچین رابطه ای بودم طرف اعتقاد داشت تا عاشقت میشم بهت نمیتونم زیاد اهمیت بدم یادم نمیره چقد سر ...

واقعاً درکت می کنم، خیلی زجر کشیدم

نگران نباش خیلی وقت پیش تموم شد و خلاص شدم

وقتی تمومش کرد واااقعاً حس خلاصی و آرامش پیدا کردم، یه قطره هم اشک نریختم 😂 با این که قبلش براش می مردم

زندگی زیباست... .

اتفاقاً خودش رابطه رو تموم کرد به بهونهٔ پدر مادرش و درس خوندن😂😂😂😂این مال دوران نوجوونیم بود.

عزیزم پس پای یکی وسط بوده طرف اوکی واده با اکن رفته توی رابطه😂

خودمم همین چیزا سرم اومده میفهمم😂

خدای ماهم بزرگه دوستم،صبر داشته باش❤️✨️

واقعاً آدما خیلی پیچیده نبا این حال که انقد بهم ضربه زد هنوز می گم یه طورایی درکش می کنم

چه جالب تاپیکامو بخون.اکسم همین بود.فقط وقتی منو میدید یا زنگ میزدم یه جوری خوشحال میشد بال درمیاورد ولی جواب پیامامو نمیداد یا دیر میداد یا هفته یکبار فقط .یا سین میکرد ج نمیداد

باورم نمی شه انقد بدجنس بوده باشه باهام بازی روانی کنه، چون وقتایی که بود خیلی خوب بود... عجیبه

تا میتونی نادیدش بگیر

بعدش میتونی راجبش باهاش مفصل حرف بزنی

God said to love your enemies. So i obeyed him and loved myself

عزیزم پس پای یکی وسط بوده طرف اوکی واده با اکن رفته توی رابطه😂خودمم همین چیزا سرم اومده میفهمم😂

خلاص شدیم واقعاً

بعد حالا جالبه، بعد مدت ها پیجش رو چک کردم، دیدم همه ش داره از تنهایی می ناله و این که هیچ کس نیست تو زندگیش و عشقی نداره 😂😂😂😂

یادش رفته من چقدر در دسترسش بودم و هر کاری می خواست براش می کردم و رقت انگیز رفتار می کردم 😂 اومده سرش الآن

زندگی زیباست... .

واقعاً درکت می کنم، خیلی زجر کشیدمنگران نباش خیلی وقت پیش تموم شد و خلاص شدموقتی تمومش کرد واااقعاً ...

من اینقدر تو این رابطه موندم که بهم توجه کنه توجه نکرد یک ماهم نشد هی نرفتم نرفتم از رابطه بیرون خودمو کوچیک کردم تا بلکی درست شه نشد که هیچی آخرشم با بهونه چرت منو ول کرد. اینجور آدما سمی و مریضن. الان میفهمم خداروشکر رفت😂 وگرنه داغونم میکرد هرچی بیشتر بود

والا خواهر ما لیاقتمون پسریه که درست باهامون رفتار کنه

خلاص شدیم واقعاًبعد حالا جالبه، بعد مدت ها پیجش رو چک کردم، دیدم همه ش داره از تنهایی می ناله و این ...

وای این پسرای پیکمی ک بی لیاقتن و الکی چسناله میکنن😂

واقعا راحت شدم از دستش

خدای ماهم بزرگه دوستم،صبر داشته باش❤️✨️

بازی روانیه،اون موقع ها که با پارتنرم حرف میزدیم واسه اشنایی اینجوری بود،بعدشم خودش اعتراف کرد بازی ...

خیلی حس بدی می ده

چرا آدما نمی تونن صاف و صادق باشن با هم

با این که مدت های زیادی گذشته هنوز حسای بدش مونده تو دلم.

زندگی زیباست... .