2777
2789
عنوان

دوراهیی سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 62 پست

نظرات خانوادت گوش بده ازشون بپرس چرا فکر میکنن پسر دایی مناسب و اون یکی خواستگار یاهمون پارتنرت مناسبت نیست؟

اگه دلایلشون منطقی بود قبول کن که پارتنرت مناسب نیست ولی از اونجا که پسردایی دوست ندادی به اونم جواب نه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری راصیشون کنم؟؟

بهشون بگو ضمانت کنند یک عمر زندگی رو که با پسر دایی خوشبخت میشی

بگو اگه با پسر دایی باشی و مهرش به دلت نرفت هم اون طفلی نابود میشه هم تو و روابط فامیلی بهم میخوره

اولا که ازدواج فامیلی سم خالصه. پسردایی مثل برادر میمونه. خانواده رو با توضیح ریسک بیماریهای ژنتیکی قانع کنید.
بعدشم وضع مالی دایی خوبه به پسرش ربط زیادی نداره! تو همین نی نی سایت بگردید چقدر خانمها گلایه دارن از خانواده شوهری که وضع مالی خوبی دارن ولی علیرغم قول و قرارای خواستگاری هیچ کمک مالی بهشون نکردن!

نظرات خانوادت گوش بده ازشون بپرس چرا فکر میکنن پسر دایی مناسب و اون یکی خواستگار یاهمون پارتنرت مناس ...

میگن چون پسر داییت پولداره و دوست پسرت ماشین نداره و سربازی ترفته

بهشون بگو ضمانت کنند یک عمر زندگی رو که با پسر دایی خوشبخت میشی بگو اگه با پسر دایی باشی و مهرش به د ...

گفتم ولی ببخشید اینو میگم مامان بزرگم گفته یه شب باهاش بخوابی عاشقش میشی