2777
2789
عنوان

بدویین عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دومیش

این قشنگه

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

ب نظرم اولی و سومی کاش قیمتاشم می نوشتی

♦️وقتی لایق لقب پزشکی که بیمار و یک انسان در حال رنج ببینی نه کیسه پول یا موش ازمایشگاهی .⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹

سومی و چهارمی محشره هست استاتر مبارک باشه به دل خوشی و شادی استفاده کنی این دو تایی که گفتم واقعا ناز و زیبا هستن 🤎💕

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

شیشمی. بچه ها صاحب مغازه میگه میتونم در هر رنگی که بخوام درست کنه برام مدلش هم نظر بدین کافیه رنگشو ...

من اینو دوست دارم ولی ذوست دارم روش طرح شاخه پیچ خورده باشه با پس زمینه سفید

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

اونیکه میگی سنگ مصنوعی بیشتر شبیه خمیر بازی هست

شایدم از دور اینطور دیده میشه

من اگه پول داشتم 6 تا پیاله مس با رویه نقره میگرفتم میزاشتم کنار لاله ها و آیینه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
سومی و چهارمی محشره هست استاتر مبارک باشه به دل خوشی و شادی استفاده کنی این دو تایی که گفتم واقعا نا ...

آیییی مرسی عزیزم🥹🤩💕 قابل نداره

انسان‌ها تنها به مهر از یکدیگر برترند.
آیییی مرسی عزیزم🥹🤩💕 قابل نداره

خواهش میکنم گلم نظر لطف تونه

واقعا خیلی قشنگ هستن مبارک تون باشه انشالله سال خیلی خوبی رو در پیش داشته باشید پیشاپیش مبارک باشه گلم 🫂💙

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.