2777
2789
عنوان

کج شدن گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 32 پست

من ١٢سالم بود یدفه بی دلیل گردنم کامل کج شد نمیدونم رگم گرفته بود چی بود نمیذاشتمم کسی دست بزنه انقد درد میکرد.یه شب  نشسته بودم عموم یه دفعه اومد از دو طرف گرفت تکونش داد ی صدای محکم داد و درست شد☹️

شاید بچتونم رگش گرفته چیزی نیس پیش شکسته بند های خونگی ببری جا میندازنش

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت توهم نشستی نگاه کردی که بچت رو با گردن بلند کرد؟؟ببخشید عصبی شدم از دستت

من داشتم ظرف میشستم،یهودیدم عرفان گریه میکنه دیدم کارش وکلی دعواکردمـوگذاشتم اومدم،جالب اینجاس الان ک اینجوری شده میگه خودت عرضه نداری بچه نگه داری تقصیرماننداز

الان ببري دكتر بچه رو زودتر جواب ميگيريا تا اينجا تاپيك بزني عزيز من،مسيله به اين مهمي.توروخدا بچه ر ...

یه هفتس دارم همین کارومیکنم،کل دکترای ساوه روبردم سر،درنمیارن،امروزمیخام ببرمش قم

ترسوتشریف داره،ازباباش حساب میبره...اگ بچم خوب نشه چیکارکنم

ان شاءالله که میشه ناراحت نباش.ماهمه براش دعامیکنیم.هیچی نیست غصه نخور.بجه تابزرگ بشه سرش میشکنه دستش میشکنه پاش میشکنه.اووووو تازه اولشی که.اولین تجربته ترسیدی.نترس امیدت به خدا.فقط ماروبیخبرنذار.دکتربردیش به ماهم بگوچی گفت.نگرانیم😘😘😘

من داشتم ظرف میشستم،یهودیدم عرفان گریه میکنه دیدم کارش وکلی دعواکردمـوگذاشتم اومدم،جالب اینجاس الان ...

چه نفهمن واقعا فکر نکرد بچه رو یه عمر خدای نکرده ناقص میکنه.دیگه هرآدم دیونه ای هم میدونه گردن نمیتونه وزن بدن وتحمل کنه اونم نوزاد

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  
ان شاءالله که میشه ناراحت نباش.ماهمه براش دعامیکنیم.هیچی نیست غصه نخور.بجه تابزرگ بشه سرش میشکنه دست ...

میترسم یه وقت همون جوری بمونه،امروزپدرشوهرم زنگ زده میگه خودت زن نیستی نمیتونی بچه نگه داری نندازگردن من