2777
2789
عنوان

پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موهام خیلی می ریزه می ترسم کچل شم می خواستم پی ار پی کنم

نترس بابا به تغذیت برس..به دکترم بگو مکمل بهت بده...پی ار پی بعدم حواب می ده...فوقش یه کلاهگیس بذار سرت...

ببین درکت می کنم من مشکل شقاق و خونریزی و یبوست و...داشتم...به متخصص زنان گفتم می خوام صبر کنم گفت هیچ وقت منتظر یه چیز دیگه نمون...اومد و بدترم شد...تو می خواهی هی صبر کنی؟ شاید شرایط تا اون موقع فرق کرد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
نترس بابا به تغذیت برس..به دکترم بگو مکمل بهت بده...پی ار پی بعدم حواب می ده...فوقش یه کلاهگیس بذار ...

نمی دونم ولی خب من چون ویار داشتم نمی تونستم هیچی بخورم و این شرایط بدتر میکنه کمبود ویتامین می یاره

الانم خوبه به نظرم بهتر از تنهایی یه بچه است....کمکی هم داری..ولی هر طور می دونی.

تنبلی دارم فعلا ک خبری نیس

نزدیک ۳۴ سالمه شوهرم ۴۰ سالشه هی میگم ای کاش نذاشته بودم سنم بره بالا. چون واقعا مامان با حوصله ای بودم اما الان اصلا یک دهم حوصله قبل هم ندارم

الهی به امید خودت...  
تنبلی دارم فعلا ک خبری نیس نزدیک ۳۴ سالمه شوهرم ۴۰ سالشه هی میگم ای کاش نذاشته بودم سنم بره بالا. چو ...

اره قبول دارم ادم سنش بالا بره حوصلش کم می شه منم ۳۶ سالمه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من فک کنم دیشب تخمک گزاری داشتم چون درد زیر دل و ترشح دارم می معلوم میشه باردارم ؟نمی دونم قرص بخورم

نميدونم الان كه يهو اصلا نميشي ولي گفتم قرصاي الان خصىصا در شرايط شمام عمل نخواهد كرد

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚